ΜΟΔΑ

Η Πάμελα Άντερσον τα βάζει με την Ελισάβετ για τη βασιλική φρουρά

Η Πάμελα Άντερσον τα βάζει με την Ελισάβετ για τη βασιλική φρουρά

Συνεχίζοντας την ακτιβιστική της δράση το σύμβολο του σεξ Πάμελα Άντερσον παρεμβαίνει στο πρωτόκολλο του Μπάκινγχαμ.

Κάνοντας έκκληση στην Βασίλισσα Ελισάβετ Β' να τη βοηθήσει στην καμπάνια διάσωσης της καναδικής μαύρης αρκούδας η Πάμελα Άντερσον απευθύνθηκε στην μονάρχη με τη μακροβιότερη βασιλεία στον κόσμο μετά τον θάνατο του βασιλιά της Ταϊλάνδης Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch απευθύνθηκε στηn Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου με αφορμή τα ψηλά γούνινα καπέλα της βασιλικής φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς για να κατασκευαστεί κάθε ένα από αυτά σκοτώνεται μία αρκούδα.

Η Πάμελα Άντερσον συνεργάζεται με μία ρωσική εταιρεία που κατασκευάζει ψεύτικη γούνα, με την επωνυμία Only Me η οποία έχει αναπτύξει τη σύνθεση ψεύτικου δέρματος αρκούδας.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, η Άντερσον βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στη Ρωσία, ενώ το υπόλοιπο διάστημα επισκέπτεται τον Τζούλιαν Ασάνζ στο Λονδίνο.

Το παλάτι δεν έχει απαντήσει στο αίτημα της Άντερσον αναφέρει η Page Six.

Πριν το Παλάτι, ο Λευκός Οίκος

Λίγο καιρό πριν η επιχειρηματίας Άντερσον βρέθηκε στην Ουάσινγκτον στο ετήσιο gala της οργάνωσης για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων PΕΤΑ. Eκεί αναφέρθηκε ξανά στην πρωτοβουλία της να κατασκευάσει συνθετική γούνα και την πρόθεση της να χαρίσει στη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ ένα σχέδιο της.

"Θα της στείλω δώρο μια από τις ρωσικές οικολογικές γούνες μου, γιατί τώρα σχεδιάζω γούνες στη Ρωσία" είπε η Άντερσον. "Έχω μάθει ότι ο αγαπημένος σχεδιαστής της Μελάνια Τραμπ είναι ο Marc Bouwer ο οποίος απ' ότι έχω ακούσει και αυτός είναι πιστός χορτοφάγος, συνεπώς οικολόγος σχεδιαστής" συμπλήρωσε.

pamela

ΔΗΜΟΦΙΛΗ