ΜΟΔΑ

«Ατύχημα στην πασαρέλα»: το Marie Claire θυμάται (vid)

«Ατύχημα στην πασαρέλα»: το Marie Claire θυμάται (vid)

Eίναι δύσκολο να περπατάς επάνω στην πασαρέλα και είναι ακόμη πιο δύσκολο να πρέπει να βρεις την ισορροπία σου όταν ένα ύφασμα και άπειρα κρόσια μπερδεύονται στα πόδια σου κάνοντας το βηματισμό σου με ψηλοτάκουνα, πρωταθλητισμό. Για τη Gigi Hadid, αθλήτρια ως είναι, το πέσιμο είναι μια εύκολη υπόθεση που μπορεί να αποφύγεις.

Στην εμφάνιση της για τον οίκο μόδας Moschino η Gigi Ηadid στραβοπάτησε και κόντεψε να σωριαστεί με κίνδυνο ακόμη και να "σπάσει" τον αστράγαλο της.

Το 22χρονο μοντέλο που το 2016 κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου της χρονιάς, κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της με επαγγελματική μαεστρία όταν τα κρόσια της μπερδεψαν το βήμα σε μία από τις άπειρες πασαρέλες που περπάτησε ξανά.

Mε αφορμή την νίκη της στην πασαρέλα το Marie Claire έκανε ένα compilation από παρόμοια στιγμιότυπα σε επιδείξης μόδας του παρελθόντος.

Σε άλλα νέα της Gigi Hadid, έγινε το πρώτο κόριτσι για το νέο, τολμηρό εγχείρημα της Conde Nast που λέγεται Vogue Arabia.

Η παλαιστινιακής καταγωγής Hadid ήταν η επιλογή της πριγκίπισσας και Editor-in-Chief της έκδοσης Deena Aljuhani Abdulaziz για να εγκαινιάσει μία νέα εποχή για τις γυναίκες και τη μόδα στην αραβική χερσόνησο.

“Με μία κομψή φωτογραφία, η Gigi λέει χίλιες λέξεις σε μία περιοχή που περιμένει πολύ καιρό να εκφραστεί με την Vogue φωνή της. Το κολάζ των χωρών στην αραβική χερσόνησο αξίζει ένα κομμάτι στην ιστορία της Μόδας και δεν υπάρχει καλύτερο πρώτο πρόσωπο για να ηγηθεί της αλλαγής αυτής πέρα από τη Gigi, ένα μοντέλο που καθορίζει το μέλλον της γενιάς της” αναφέρει η Abdulaziz.

Gigi Hadid Vogue Arabia Cover March 2017

ΔΗΜΟΦΙΛΗ