ΜΟΔΑ

Η ατίθαση Τζένιφερ Λόρενς κοιμάται μόνη

Η ατίθαση Τζένιφερ Λόρενς κοιμάται μόνη
Mikael Jansson for American Vogue

“Οι άντρες δε μου ζητούν ποτέ ραντεβού, είναι τόσο αρνητικοί απέναντί μου. Κάθε Σάββατο βράδυ νιώθω μόνη. Είμαι απλά ένα κορίτσι που έχει ανάγκη να αγαπηθεί και το λέω ευθέως. Αν συναντήσω ποτέ αυτό τον άνθρωπο που θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί του, που ονειρεύομαι για πατέρα των παιδιών μου, τότε ναι δε θα κάνω κανένα λάθος σε αυτή τη σχέση” είπε το κορίτσι της Vogue για το μήνα Δεκέμβριο, το κορίτσι που αναδείχθηκε από την ψηφοφορία της ιστοσελίδας Vulture, η πιο εμπορική ηθοποιός της γενιάς της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Βλέπεις η Λόρενς είναι παντού. Πεσμένη κάτω (προσφιλή της συνήθεια να σκοντάφτει στις δημόσιες εμφανίσεις της), όρθια για τα δικαιώματα των γυναικών, επαναστάτρια κατά της αδικίας στη μεγάλη οθόνη και ξαπλωμένη στο κρεβάτι παρέα με τη μητριάρχη των Kαρντάσιαν, Κρις Τζένερ. Με τους Αγώνες Πείνας να εξακολουθούν να φέρνουν στα ταμεία πολύτιμα έσοδα, η Οσκαρική ηθοποιός μοιάζει να υπάρχει περισσότερα χρόνια στη βιομηχανία της διασκέδασης από το 2010, όταν τη γνωρίσαμε με το Winter's Bone.

Η Λόρενς είναι ορόσημο για τη γενιά της

Παρά τον εργασιακό σεξισμό του Χόλιγουντ τον οποίο και κατήγγειλε σε επιστολή της περίπου ένα μήνα πριν, μιλώντας για χαμηλότερους μισθούς στις γυναίκες από τους άντρες στη showbiz ακόμη και σήμερα, το Forbes ανακηρύσσει την 25χρονη στην πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό της χρονιάς που πέρασε.

H Λόρενς ήταν ένα αποτυχημένο μοντέλο

Πριν επιδείξει τις υποκριτικές της ικανότητες που φέρουν αξιώσεις, το κορίτσι από το Κεντάκι δούλεψε για την Abercrombie & Fitch αν και ποτέ δεν δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες της στη μπροσούρα της εταιρίας. “Μου φαίνεται απίστευτο” είπε στον Κόναν. Όταν ο ατζέντης της ρώτησε την εταιρία γιατί δεν είχε επιλεχθεί οι εκπρόσωποι της Α&F απάντησαν: “Tρόμαζε τις συναδέλφους της”.

Η Λόρενς ξέρει να τιθασεύει

Η JLaw μεγάλωσε σε φάρμα με ζώα στο Κεντάκι όπου και έμαθε να ιππεύει άγρια άλογα. “Οι γονείς μου ήταν φτηνιάρηδες οπότε ποτέ δεν αγόραζαν εκπαιδευμένα άλογα” είπε στον Ντέιβιντ Λέτερμαν το 2011. “To πλήρωσα τραυματίζοντας το ιερό οστό μου μετά από πτώση” συμπλήρωσε.

Η Λόρενς κακοποιεί τον εαυτό της

Όταν η μητέρα της διάβασε το βιβλίο Στην Καρδιά Του Χειμώνα πρότεινε στην κόρη της να κυνηγήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου Ντέμπρα Γκράνικ ωστόσο δεν είχε την ίδια γνώμη. Η Λόρενς της έμοιαζε πολύ όμορφη και καλοβαλμένη για να υποδυθεί τη Ρι Ντόλι. Η Λόρενς αποφάσισε να της αλλάξει γνώμη οπότε και πετάχτηκε άυπνη στη Νέα Υόρκη, περπάτησε 13 οικοδομικά τετράγωνα μέσα στο χιόνι, έπαθε συνάχι, άφησε τα μαλλιά της άπλυτα για μια εβδομάδα και κάπως κακοποιημένη απέδειξε ότι μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από το κορίτσι που τώρα ποζάρει με ελεγχόμενη ηδυπάθεια στις καμπάνιες της Dior.

H Λόρενς δεν ήθελε να είναι η Κάτνις

“Γνώριζα ότι αν έλεγα ναι σε αυτό το ρόλο, η καριέρα μου θα άλλαζε για πάντα” είπε το 2012. Ακόμη μια φορά η μητέρα της έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση. “Μου είπε ότι είμαι υποκρίτρια καθώς πάντα της έλεγα ότι δεν με νοιάζει πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η παραγωγή ενός έργου, με ενδιαφέρει η ιστορία που αφηγείται. Τότε η μητέρα μου απάντησε ‘Τώρα έχεις μια ιστορία που λατρεύεις αλλά σε ενοχλεί επειδή είναι ακριβή παραγωγή;’. μετά από τρεις μέρες απάντησα ναι.”

H Λόρενς ξεχνάει να πίνει αρκετό νερό

Στη δεύτερη εμφάνιση της στην αμερικανική Vogue η Λόρενς μίλησε για το τατού στο χέρι της. Είναι ο μοριακός τύπος του νερού. “Ποτέ μου δεν είχα ένα απόφθεγμα που με ενθουσίασε οπότε είπα να χτυπήσω επάνω μου ένα H2O, πάντα θα μου είναι χρήσιμο, θα μου υπενθυμίζει να πίνω αρκετό νερό και να ενυδατώνω τον οργανισμό μου” είπε το κορίτσι που αγαπάνε όλοι εκτός από τον Κρις Μάρτιν που τη χώρισε και τους άντρες που τη φοβούνται.

Αντί επιλόγου κάτι που προφανώς το γνώριζες από παλιά. Η Τζένιφερ Λόρενς έχει πλάκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ