OSCARS

Όσκαρ 2017: Όλα τα βραβευμένα εφέ στην ιστορία του θεσμού σε ένα video

Όσκαρ 2017: Όλα τα βραβευμένα εφέ στην ιστορία του θεσμού σε ένα video

Aπό την απίθανη, οργιώδης ζούγκλα του Jungle Book στο σύμπαν του Rogue One και το μαγικό stop-motion αριστούργημα του Kubo και του έγχορδου του, τα ειδικά εφέ της φετινής κινηματογραφικής παραγωγής είναι εντυπωσιακά καλά και εντυπωσιακά πολλά.

Με αφορμή την 89η τελετή που πλησιάζει ένα supercut εντυπωσιάζει. Συγκεντρώνοντας κάθε νικητή των οπτικών εφέ από το 1927 μέχρι και το 2016 οι YouTubers Burger Fiction μας ξεναγούν στην ιστορία της μαγείας και της υπέρβασης με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Από το Wings των αρχών του 201ου αιώνα στα King Kong, Earthquake, Star Wars, Superman και Alien των 70s στα αριστουργηματικά The Matrix, Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Avatar, Inception και Gravity στις φετινές υποψηφιότητες των Deepwater Horizon, Doctor Strange, The Jungle Book, Kubo and the Two Strings και Rogue One: A Star Wars Story το video είναι ένα παραμύθι επικών διαστάσεων σε 12 λεπτά.

Οι φετινές υποψηφιότητες

1. Robert Legato, Adam Valdez, Andrew R. Jones & Dan Lemmon (“The Jungle Book”)

2. John Knoll, Mohen Leo, Hal Hickel & Neil Corbould (“Rogue One: A Star Wars Story”)

3. Stephane Ceretti, Richard Bluff, Vincent Cirelli & Paul Corbould (“Doctor Strange”)

4. Steve Emerson, Oliver Jones, Brian McLean & Brad Schiff (“Kubo and the Two Strings” )

5. Craig Hammeck, Jason Snell, Jason Billington & Burt Dalton (“Deepwater Horizon”)

Η ζωντανή μετάδοση της τελετής, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στα κανάλια COSMOTE CINEMA θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ (00.00).

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου οπότε πατάμε play με διαθέσεις νίκης.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ