OSCARS

Όσκαρ 2017: Η Έμα Στόουν μέσα από 73 απαντήσεις

Όσκαρ 2017: Η Έμα Στόουν μέσα από 73 απαντήσεις

Όλα δείχνουν ότι το κορίτσι με τα μεγάλα, εκφραστικά σαν ζωγραφισμένα από κάποιον μαέστρο του σκίτσου μάτια θα είναι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Όσκαρ 2017. Η Έμα Στόουν είναι η αγαπημένη των γραφείων στοιχημέτων που την έχουν χρήσει φαβορί αν και όλα ανατρέπονται.

Όπως και να έχει, η 28χρονη Έμα Στόουν θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη Κυριακή για να ζήσει το προσωπικό της La La Land -ή όχι. Σίγουρα πάντως η εμφάνιση της στο περιοδικό της Vogue λίγους μήνες πριν, σχεδόν μετά τη βράβευση της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας υποδεικνύει ότι είναι μια σταρ για τη στόφα του Χόλιγουντ.

Επενδύοντας στο ταλέντο και την χαμαιλεόντική της ικανότητα να είναι τα πάντα, η Έμα Στόουν υποδύεται όλες τις μεγάλες ντίβες του Χόλιγουντ στο νέο τεύχος της αμερικάνικης Vogue.

Aνυπομονώντας να δούμε τελικά αν όντως η audition που πέρασε μπροστά στην κάμερα του Ντάμιεν Σαζέλ θα της φέρει το Όσκαρ ας συμφωνήσουμε ότι η Στόουν είναι ιδανική σταρ για νέους καιρούς που μοιάζουν με τους παλιούς, και δη καλούς καιρούς.

"Θα πρέπει όλοι να αντιμετωπιζόμαστε ισότιμα και να αμειβόμαστε ίσα" λέει στη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue. "Ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να έχω ίση αμοιβή με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές μου στις τελευταίες ταινίες. Αλλά η βιομηχανία μας είναι σε φθίνουσα πορεία και κινείται με έναν τρόπο πελατειακό" είπε.

Στη συνέχεια η Στόουν επανέλαβε τα συναισθήματα της καλής της φίλης, Τζένιφερ Λόρενς, η οποία έγραψε πέρσι ένα πολυσυζητημένο δοκίμιο για το μισθολογικό χάσμα με το οποίες είναι αντιμέτωπες οι γυναίκες στο Χόλιγουντ.

"Τι είμαστε εμείς; Εβδομήντα εννέα σεντς στο δολάριο;" συνέχισε η Έμα Στόουν αναφερόμενη στα ισχύοντα στην αμερικανική αγορά εργασίας.

"Είναι αδιανόητο. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία γι αυτό" υπογράμμισε στο CNN. Οι απαντήσεις που δίνει στη συνέντευξη για το περιοδικό είναι κατατοπιστικές για όλα όσα η Στόουν με το σκύλο της τον Ρεν.

Η φετινή 89η τελετή των βραβείων Oscar την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωστανά στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ 2017: Ο ηλικιακός ρατσισμός των Όσκαρ

Όσκαρ 2017: ψηφίστε ποιος θα κερδίσει το βραβείο Α' ανδρικού ρόλου

Όσκαρ 2017: πόσο καλά τα ξέρετε; (quiz)

Όσκαρ 2017: Moonlight και Arrival νικητές για τους σεναριογράφους του Χόλιγουντ



ΔΗΜΟΦΙΛΗ