Τhe Beatles: χιλιάδες δολάρια για τις ανέκδοτες στιγμές τους μέσα από φακό 18χρονου
Εκατοντάδες φωτογραφίες που δεν έχουν δοθεί ποτέ ξανά στη δημοσιότητα από τις πρώτες συναυλίες των θρυλικών Σκαθαριών στις Ηνωμένες Πολιτείες πωλήθηκαν έναντι 358 χιλιάδων δολαρίων σε δημοπρασία στην Αγγλία.
Ο φωτογράφος Μάικ Μίτσελ, που ήταν περίπου 18 ετών όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, έφερε στο φως ντοκουμέντα από τις εμφανίσεις τους στο Washington Coliseum και στο Baltimore Civic Centre το 1964.
Είχε μάλιστα καταφέρει να πάρει φωτογραφίες από το συγκρότημα λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου και από την άφιξή τους στο Union Station.
Πρόκειται για περίπου 400 αρνητικά με τα πνευματικά τους δικαιώματα που πωλήθηκαν από τον οίκο Omega Auctions το Σάββατο στη βορειοδυτική Αγγλία.
Εκτός από 46 φωτογραφίες που είχαν πωληθεί το 2011, το μεγαλύτερο μέρος δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ. Στην ίδια δημοπρασία πωλήθηκε και το αυτοκίνητο, μάρκας Μερσεντές του Τζορτζ Χάρισον έναντι 61.047 δολαρίων.
SPONSORED
Reuters: Μεγαλώνει η πετρελαιοκηλίδα ανοικτά της νήσου Χαργκ στον Περσικό Κόλπο (vid)
07:36
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο λόγω διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος
07:33
Πανελλήνιες 2026: Πώς λειτουργεί το 10% - Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι
07:24
Ο Τραμπ περιμένει απόψε την απάντηση του Ιράν και ανοίγει «παράθυρο» σε νέα «Επιχείρηση Ελευθερία»: «Θα δούμε πως θα πάει»
07:21