ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πωλείται: Mέσα στο διαμέρισμα του Nτέιβιντ Μπόουι στο Μανχάταν

Πωλείται: Mέσα στο διαμέρισμα του Nτέιβιντ Μπόουι στο Μανχάταν

Εκεί όπου ο θρυλικός Ντέιβιντ Μπόουι έζησε την ακμή αλλά και κάποια από την παρακμή του στη Νέα Υόρκη αναζητά το νέο του ιδιοκτήτη. Bonus; Στην τιμή των 6.5 εκατομμυρίων δολαρίων συμπεριλαμβάνεται και το πιάνο του.

Το παλιό διαμέρισμα του Ντέιβιντ Μπόουι στη Νέα Υόρκη, στο οποίο ζούσε από το 1992 έως και το 2002 με τη δεύτερη σύζυγό του, Ιμάν. Τέθηκε προς πώληση από τη μεσιτική εταιρεία, Corcoran.

Η τιμή των 6.495 εκατομμυρίων δολαρίων δικαιολογείται εφόσον το διαμέρισμα βρίσκεται στη διάσημη πολυκατοικία Essex House στο Σέντραλ Παρκ.

Το σαλόνι του σπιτιού έχει πανοραμική θέα στο Σέντραλ Παρκ και οδηγεί σε ένα εντυπωσιακό γραφείο, το οποίο επίσης βλέπει προς το πάρκο.

Στην πρώην κατοικία του Μπόουι βρίσκεται και το πιάνο του καλλιτέχνη, το οποίο για κάποιον άγνωστο λόγο άφησε πίσω όταν μετακόμισε.

Όταν το ζευγάρι ζούσε στο διαμέρισμα, διέθετε και ένα δωμάτιο πανικού, αλλά με την αποχώρησή τους, αυτό μετατράπηκε σε κύριο υπνοδωμάτιο, μη επιτρέποντας πλέον στους θαυμαστές του Μπόουι να ζήσουν παρόμοιες στιγμές με αυτές του τραγουδιστή -μέσα σε αυτό το χώρο ο Ντέιβιντ Μπόουι ζούσε στιγμές γεμάτες παράνοια και κοκαΐνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ