ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ-Τζέσικα Μπιλ: Mέσα στο νέο τους ρετιρέ των $28 εκατ.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ-Τζέσικα Μπιλ: Mέσα στο νέο τους ρετιρέ των $28 εκατ.

Για επέλαση στη Νέα Υόρκη προετοιμάζεται το ζευγάρι των Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπιλ αλλά και ο δίχρονος γιος τους Σίλας.

Αν και οι ιστοσελίδες που παρακολουθούν τα portfolio των ακινήτων των διασήμων επέμεναν ότι το ζευγάρι είχε επισκεφθεί ρετιρέ στο Greenwich Village των $18.5 εκατομμυρίων ρεπορτάζ της Real Deal αναφέρει ότι το power couple της αμερικανικής showbiz επέλεξαν την Tribeca υπογράφοντας για το ρετιρέ στο συγκρότημα 443 Greenwich Street.

Χτισμένο το 1882 και πρόσφατα ανακαινισμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο CetraRuddy Architects το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών έχει φιλοξενήσει ως ένοικους πολλούς σταρ.

Οι Mike Myers, Ryan Reynolds και Blake Lively, Jennifer Lawrence αλλά και ο οδηγός της Formula One driver Lewis Hamilton έχουν περάσει από το κτίριο που δεσπόζει στην Tribeca της Νέας Υόρκης.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η αγορά του ζεύγους το The Real Deal αναφέρει ότι το ακίνητο που αγοράστηκε είναι το Penthouse G αξίας $27.5 εκατομμυρίων και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ιδιωτική ταράτσα ενώ το βιοκλιματικό κτίριο έχει room service, παιδότοπο, κελάρι κρασιών, χαμάμ και γυμναστήριο ανάμεσα σε άλλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ