H Σίντι Λόπερ πούλησε το σπίτι που έζησε τρεις δεκαετίες
Το ποπ είδωλο των 80s, Σίντι Λόπερ, πούλησε το σπίτι στο οποίο ζούσε για πάνω από τρεις δεκαετίες, στο Κονέκτικατ.
Το σπίτι που είναι 360 τετραγωνικών πουλήθηκε για λίγο περισσότερα από 800.000 δολάρια, ενώ η τιμή που ζητoύνταν τον περασμένο Μάιο ήταν 1,25 εκατομμύρια δολάρια.
Ο μεσίτης Μάικλ Λέβενταλ δήλωσε στην Stamford Adovocate ότι «το σπίτι τράβηξε διεθνή προσοχή και εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον γι' αυτό».
Έχει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και χτίστηκε το 1975. Η 64χρονη -πλέον- Λόπερ έμενε στο σπίτι αυτό με τον σύζυγό της, Ντέιβ Θόρντον και τον γιό τους από το 1986.
Μια χρονιά νωρίτερα, το 1985, η ίδια κέρδισε το Grammy για τον Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη, μετά το πρώτο της άλμπουμ «She's So Unusual» (διάφορα hits, μεταξύ των οποίων και το «Girls Just Want To Have Fun»).
Δέκα χρόνια αργότερα, έλαβε ένα Emmy , λόγω του ρόλου της στο τηλεοπτικό show «Mad About You». Το 2013, ένα Tony για τη Σίντι (για το μουσικό θέμα στο πολύ επιτυχημένο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Kinky Boots»).
SPONSORED
Αυξήσεις χωρίς «φρένο» στα σούπερ μάρκετ - Πόσο ανέβηκαν οι τιμές στα παγωτά
00:30
Πέθανε ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος - Συλλυπητήρια από τη Λίνα Μενδώνη
23:59
Χάος από επεισόδια στο Παρίσι μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν
23:57
Ουγγρική υπηκοότητα απέκτησε ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Γκρούεφσκι
23:50