Η «Βασίλισσα της Soul», Αρίθα Φράνκλιν, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. 

Διαβάστε επίσης

Η οικογένειά της επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της, τονίζοντας πως πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους.

«Είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας, δεν μπορούμε να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσουμε τον πόνο που αισθανόμαστε στις καρδιές μας. Χάσαμε τη μητριάρχη και τον βράχο της οικογένειάς μας. Η αγάπη που είχε για τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τις ανιψιές, τους ανιψιούς και ξαδέλφια της δεν γνώριζε όρια. Μας έχει συγκινήσει η απίστευτη αγάπη και στήριξη που δεχτήκαμε από στενούς φίλους, υποστηρικτές και θαυμαστές ανά τον κόσμο».

Προσθέτουν: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και τις προσευχές σας. Αισθανθήκαμε την αγάπη σας για την Αρίθα και είναι για εμάς παρηγοριά να ξέρουμε ότι η κληρονομιά της θα συνεχίσει να ζει. Την ώρα του πένθους μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Η Αρίθα Φράνκλιν, γνωστή για επιτυχίες όπως το Respect και το Think, είχε κερδίσει κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της 18 Grammys ενώ «χρυσοί» είχαν γίνει 25 από τους δίσκους της.

Πέθανε η Αρίθα Φράνκλιν

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

«Προσβλητικός» ο επικήδειος λόγος: Η οικογένεια της Αρίθα Φράνκλιν εναντίον του πάστορα

Αρίθα Φράνκλιν: Μουσικός φόρος τιμής στη «βασίλισσα της soul» από τη Βρετανική Βασιλική Φρουρά

Το Ντιτρόιτ αποχαιρέτησε την Αρίθα Φράνκλιν με μια τελετή γεμάτη με μουσική και αναμνήσεις

Αρίθα Φράνκλιν: Το τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα της Soul