Χαμός στα social media με τη γάτα που μοιάζει με τον κακό του «Star Wars»
Ο Kylo Ren μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος κακός του γαλαξία στη εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών, «Star Wars», πλέον, όμως έχει και σωσία και αυτός είναι μία γάτα, με το όνομα Kylo.
Η φωτογραφία της εμφανίστηκε σε αγγελία για υιοθεσία την προηγούμενη Παρασκευή, στην κομητεία Monmouth, στο Νιού Τζέρσει, στην σελίδα της SPCA στο Facebook.
Από τη στιγμή που αναρτήθηκε η αγγελία της γάτας είχε χιλιάδες like και κοινοποιήσεις, με το σχόλιο της Marci Robin να λέει: Η γάτα με τα εντυπωσιακά της χαρακτηριστικά, μοιάζει πολύ με τον Adam Driver, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του κακού Kylo Ren στην ταινία «Star Wars: The Force Awakens».
Την ομοιότητα διέγνωσαν και άλλοι στα κοινωνικά δίκτυα με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκατοντάδες ιστορίες και αναρτήσεις για την Cory το πραγματικό όνομα της γάτας Kylo.
SPONSORED
Κροατία: Τέσσερις νεκροί σε συντριβή μικρού αεροσκάφους - Είχε απογειωθεί από τη Γερμανία
15:30
Ηλικιωμένος πυροβόλησε τον αδελφό του στα Τρίκαλα
15:22
Ο οδικός χάρτης της Συνταγματικής Αναθεώρησης: Το χρονοδιάγραμμα και οι ψηφοφορίες έως τον Σεπτέμβρη
15:20
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Με τις υποδομές του ΟΤΕ η Κρήτη αναδεικνύεται σε διεθνή ψηφιακό κόμβο
15:19