Λιθουανία: Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κατασχεθέντα, στο αεροδρόμιο, αντικείμενα
Μήπως σας πήραν το πιστόλι σας, ή το ψαλίδι σας, όταν περνουσατε από το αεροδρόμιο του Βίλνιους, στη Λιθουανία; Καλά σας έκαναν, διότι δεν έπρεπε να τα έχετε μαζί σας, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλα αντικείμενα που φέτος χρησίμευσαν στο στολισμό ενός πολύ πρωτότυπου χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου του Βίλνιους στη Λιθουανία προσέγγισαν με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα και αποφάσισαν να στολίσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασχεθέντα αντικείμενα.
Η εταιρεία Λιθουανικοί Αερολιμένες (Lithuanian Airports) ανακοίνωσε ότι το δέντρο στο αεροδρόμιο του Βίλνιους στολίστηκε με απαγορευμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου των επιβατών.
Φωτογραφίες δείχνουν το πρωτότυπο δέντρο, που έχει και εκπαιδευτικό σκοπό, καθώς δεν είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά με ψαλίδια, μαχαίρια, χαρτοκόπτες, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα που θεωρούνται επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται στις αποσκευές σε αεροπορικές πτήσεις.
Ουκρανικό drone χτύπησε συγκρότημα κατοικιών στην ρωσική πόλη Γεκατερίνμπουργκ
14:01
Άγιος Δημήτριος: Με αυτό το μαχαίρι ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο - Το ερωτικό θρίλερ πίσω από τη δολοφονία
13:43
Ανησυχία ενόψει αντιπυρικής περιόδου - 182 φωτιές μέσα σε λίγες ημέρες σε όλη τη χώρα
13:26
Χειροπέδες σε 50χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
13:11