Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ χρησιμοποιεί την εφαρμογή γνωριμιών Raya
Η Σάρον Στόουν δεν είναι η μόνη διάσημη που νιώθει μοναξιά και επιλέγει για να λύσει το πρόβλημά της τις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες γνωριμιών.
Το ίδιο πρόβλημα φαίνεται ότι έχει και ο διάσημος ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο οποίος φέρεται ότι μετά τον χωρισμό του από την Jessie J άνοιξε λογαριασμό στην ιστοσελίδα γνωριμιών Raya, μια εφαρμογή για γνωριμίες και ραντεβού αποκλειστικά για διάσημους και πλούσιους.
Σύμφωνα με το UsWeekly στο προφίλ του ηθοποιού υπάρχει ένα emoji, το βιογραφικό και η αναφορά: «Και ναι, ήμουν στρίπερ. Συγγνώμη», ενώ το τραγούδι του είναι το «Brown Sugar» του D'Angelo.
Ο Τέιτουμ χώρισε από την ποπ σταρ Jessie J τον Νοέμβριο του 2019, αν και έγινε γνωστό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Η σχέση τους ξεκίνησε στα τέλη του 2018, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του Τέιτουμ από την σύζυγό του Τζίνα Ντιούαν.
SPONSORED
Αυτοκίνητο εμβόλισε πορεία φοιτητών στη Σερβία - Παρέσυρε διαδηλωτές
18:37
Τραμπ: Ο Σι με διαβεβαίωσε ότι η Κίνα σταματά να στέλνει στρατιωτικό εξοπλισμό στο Ιράν
18:28
Στο νοσοκομείο με στηθάγχη η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα
18:22
Helleniq Energy Holdings Α.Ε: Αποτελέσματα Α’ Τριμήνου 2026 - Συγκρίσιμα EBITDA €293 εκατ.
18:14