Τζον Λέτζεντ - Μπίλι Άιλις: Θα τραγουδήσουν στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ
Ανανεώθηκε:
Ο Τζον Λέτζεντ, η Μπίλι Άιλις, o Common και οι Chicks, είναι μεταξύ των πολλών καλλιτεχνών που θα ανεβούν στη σκηνή, στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, το οποίο διεξάγεται ψηφιακά.
Οι Λέον Μπρίτζες, Τζένιφερ Χάντσον, Μπίλι Πόρτερ, επίσης συμμετέχουν στο τετραήμερο Συνέδριο.
«Οι καλλιτέχνες αυτοί έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν, να εγγραφούν και να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους για να μας οδηγήσουν στη γραμμή τερματισμού τον Νοέμβριο», είπε σε δήλωσή της η Στέφανι Κάτερ, υπεύθυνη προγράμματος του Συνεδρίου.
Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι οι διάσημοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν νέα τραγούδια, καθώς και αμερικανικά κλασικά.
Το μεγαλύτερο μέρος του Συνεδρίου, από Δευτέρα έως Πέμπτη, πραγματοποιείται ψηφιακά λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης του κορωνοϊού.
Οι ομιλητές δεν θα ταξιδεύσουν στην πόλη που φιλοξενεί το Συνέδριο, Μιλγουόκι.
Ο Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αναμένεται να λάβει επισήμως το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές στο Συνέδριο. Ο Μπάιντεν πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η Κάμαλα Χάρις θα διεκδικήσει την αντιπροεδρία των ΗΠΑ.
Υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στη Βούλα περιέλουσε με πετρέλαιο ηλικιωμένο πελάτη μετά από λογομαχία
22:10
Δεν υπέγραψε ο Βούτσιτς την κοινή διακήρυξη της Συνόδου Ουκρανίας - Νοτιοανατολικής Ευρώπης
22:01
ΕΕ: Αναβλήθηκε για τις 23/7 η νέα δέσμη κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
21:55
Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι Ηρακλείου - Παραμένουν οι δυνάμεις για τυχόν αναζωπύρωση
21:54