Κάνιε Ουέστ: Προσεύχεται για την ανάρρωση του Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε:
Ο Κάνιε Ουέστ προσεύχεται για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό.
Ο Αμερικανός ράπερ δημοσίευσε ένα tweet καλώντας τους Αμερικανούς σε ενότητα: «Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ευγένεια σε όλους τους τομείς. Πρέπει και θα ενωθούμε στο όνομα του Ιησού», έγραψε.
«Προσεύχομαι για την πλήρη ανάρρωση του προέδρου Τραμπ και της Μελάνια, όπως θα έκανα για τον Τζο και τη Τζιλ Μπάιντεν αν είχαν προσβληθεί, και για οποιονδήποτε άλλο, από την COVID-19», πρόσθεσε.
Ο 43χρονος ράπερ έχει εκφράσει εδώ και καιρό τον θαυμασμό του για τον Τραμπ, φορά συχνά καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» (Ας Κάνουμε την Αμερική Σπουδαία Ξανά) και δηλώνει δημόσια την υποστήριξή του στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τον Απρίλιο του 2020, ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε στο GQ ότι σκοπεύει να ψηφίσει υπέρ του Τραμπ στις εκλογές του επόμενου μήνα.
«Σίγουρα ψηφίζω αυτή τη φορά», είπε ο Γουέστ. «Και ξέρουμε ποιον ψηφίζω. Και δεν πρόκειται να μου πουν οι άνθρωποι γύρω μου και οι άνθρωποι που έχουν την ατζέντα τους ότι η καριέρα μου θα τελειώσει. Γιατί μαντέψτε τι: Είμαι ακόμα εδώ!» τόνισε.
Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
03:00
Τίτλοι τέλους για τις χειμερινές εκπτώσεις στις 28 Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
02:00
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: «Πρεμιέρα» της πλατφόρμας για τη βεβαίωση κατάταξης δανειοληπτών
01:00
Πότε λήγει η προθεσμία των δημοπρασιών για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς
00:30