Ντάνι ΝτεΒίτο: Γράφει για τον «Πιγκουίνο» του Batman το δικό του κόμικ
Ανανεώθηκε:
Ο Ντάνι ΝτεΒίτο, ο οποίος υποδύθηκε τον «Πιγκουίνο» στην ταινία «Batman Returns» του 1992, πρόκειται να επαναλάβει το ρόλο, αυτή τη φορά με τη μορφή κόμικ.
Το GamesRadar, αναφέρει ότι ο ΝτεΒίτο γράφει μια ιστορία κόμικ με πρωταγωνιστή τον αντίπαλο του Batman στο επερχόμενο επετειακό κόμικ DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.
Με την ιστορία του «Πιγκουίνου» τιμάται η 80η επέτειος από την πρώτη εμφάνιση του κακού χαρακτήρα της σειράς «Batman».
Την εικονογράφηση αναλαμβάνει ο Νταν Μόρα, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία και αποκάλυψε ποια θα είναι η μορφή του «Πιγκουίνου».

Ο «Πιγκουίνος» (Penguin) δημιουργήθηκε το 1941 για το «Detective Comics» #58 και έγινε αμέσως ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες θαυμαστών. Στην ταινία «Batman Returns» στην οποία τον ενσάρκωσε ο Ντάνι ΝτεΒίτο ο χαρακτήρας έμοιαζε αρκετά σε πιγκουίνο, ενώ επίσης είχε βόμβες και διάφορα άλλα gadgets σε σχήμα πιγκουίνου.
Στη δημιουργική ομάδα για το DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1 θα συμμετάσχουν και άλλοι γνωστοί δημιουργοί κόμικ: Φίλιπ Κένεντι Τζόνσον, Στέφανι Φίλιπς, Τζόσουα Γουίλιαμσον, Στέφανι Φίλιπς και άλλοι.
Βορίδης: Το μόνο που άκουσα από την Κοβέσι ήταν πολιτικές τοποθετήσεις αντί για νομική συζήτηση
14:25
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός μετά από καταγγελία για γενετήσιες πράξεις εις βάρος κρατούμενης
14:23
Φωτογραφίες από την ΕΙΡΗΝΗ των Ν. Καραθάνου - Φ. Δεληβοριά στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου 24-25 Ιουλίου
14:15
Καρκατζούνης στο CNN Greece: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για την Tεχνητή Nοημοσύνη
14:11