Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού οι συμμετέχοντες
Ανανεώθηκε:
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο θα απαιτήσει από τους συμμετέχοντες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.
Αστέρες, στελέχη του Χόλιγουντ, δημοσιογράφοι ή άλλοι καλεσμένοι που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ Covid-19 που θα διενεργείται δύο ημέρες πριν από την είσοδό τους σε οποιοδήποτε χώρο του Φεστιβάλ στην πόλη του Καναδά. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί εντολή να φορούν μάσκα.
«Το προσωπικό του Φεστιβάλ, οι θεατές και οι επισκέπτες που εισέρχονται σε χώρους του #TIFF21 από τις 9 έως τις 18 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να δείξουν είτε πιστοποιητικό που να βεβαιώνει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 ή βεβαίωση ότι έχουν βρεθεί αρνητικοί στον Covid-19, 48 ώρες πριν από την είσοδό τους σε οποιονδήποτε χώρο του TIFF», αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών στο Twitter.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12
Συνελήφθη 57χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Θεσσαλονίκη
11:09
Βασιλική… διπλωματία:Το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ, η επιχείρηση «γοητεία» και το μεγάλο στοίχημα
10:53