Λαρς φον Τρίερ: Η πάλη του Δανού σκηνοθέτη με τη νόσο Πάρκινσον
Ανανεώθηκε:
Ο Δανός σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον, όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής του.
«Ο Λαρς είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται για τα συμπτώματα που έχει», εξήγησε η εταιρία Zentropa σε ανακοίνωση.
Ο 66χρονος Δανός αναμένεται να παρουσιάσει το «The Kingdom Exodus», την τρίτη ταινία της σειράς του «Riget» που αφορά «στο νοσοκομείο και τα φαντάσματά του», της οποίας η προβολή στις αίθουσες προβλέπεται έως το τέλος της χρονιάς.
Η εταιρία παραγωγής διευκρίνισε ότι ο σκηνοθέτης θα τελειώσει αυτόν τον νέο κύκλο «όπως έχει προγραμματιστεί».
Βαρύ όνομα του δανέζικου κινηματογράφου, ο Τρίερ είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα γνωστή για προβοκατόρικες ταινίες του και τη βία που μερικές φορές σοκάρει θεατές και κριτικούς.
Έχει σκηνοθετήσει, ανάμεσα σε άλλες, και τις ταινίες «Melancholia», «Nymphomaniac» και «Το Σπίτι που έχτισε ο Τζακ», ενώ βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών το 2000 για την ταινία του «Dancer in the Dark».
SPONSORED
Τα ευρήματα στα δύο σπίτια του 37χρονου Παλαιστίνιου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
14:07
Εύβοια: «Από περιοχή που έχει δώσει μέχρι 5,5 Ρίχτερ» - Τι λένε οι σεισμολόγοι για την τριπλή δόνηση
13:55
Από τις «Στενές Επαφές» στο Disclosure Day: Η «επίκαιρη» θεωρία συνωμοσίας του Σπίλμπεργκ
13:37
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια - Τι βρέθηκε
13:17