Οι Μικροί Πικάσο από την Κάσο «ξαναχτύπησαν» για καλό σκοπό
Απτόητοι για 5η συνεχόμενη χρονιά συνέχισαν το έργο τους οι Μικροί Πικάσο από την Κάσο ζωγραφίζοντας τα σμιλεμένα βότσαλα του αγαπημένου τους νησιού για ακόμα έναν καλό σκοπό.
Κάθε απόγευμα από τις 6 έως τις 8:30 για μια εβδομάδα οι μικροί ζωγράφοι μαζεύονταν στην παραλία της Κοφτερής για να δώσουν ζωή και χρώμα στις πετρούλες και τα βότσαλα. Αμέτρητες πολύχρωμες πέτρες στόλισαν τις τεράστιες τάβλες για το καθιερωμένο Bazaar - party τους. Καραβάκια, ελληνικές σημαίες, λουλούδια και ψάρια μέχρι μίνιον, καρδούλες, τοπωνύμια, φράουλες, καρπούζια και άλλα είχαν την τιμητική τους και φέτος.
Το πάρτι άρχισε όπως πάντα με την συμμετοχή μικρών νέων μουσικών της παραδοσιακής μουσικής της Κάσου, για να δείξουν το ταλέντο και την πρόοδό τους και να πάρουν την επιβράβευση του κοινού και να συνεχίσουν στο έργο τους.
Ακολούθησε ένα πάρτι - με το περισσότερο κέφι από άλλες χρονιές για μικρούς και μεγάλους με πολλή μουσική, κουβέντα και χορό.
Τα χρήματα φέτος που μαζεύτηκαν ήταν 800,40 ευρώ και δόθηκαν στα παιδιά του νησιού για τις δράσεις που θα κάνουν τον χειμώνα μαζί με τον παπά Γιάννη και την ομάδα του όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, καθαρισμούς δρόμων, πλατειών και παραλιών, εκδρομές, προβολές κλπ.
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια αυτά τα πέντε χρόνια, το ΠΛΑΙΣΙΟ που ήταν ο χορηγός της φετινής διοργάνωσης, τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου, τον Νικήτα Καμπούρη και φυσικά όλες τις μαμάδες για την βοήθεια και τα εδέσματα τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χωρίς πλοίο η Κάσος εν μέσω καλοκαιριού - Μη αξιόπλοο το «Olympus», λίγο πριν αναχωρήσει
Κάσος: Παραμένουν τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση - Ακυρώσεις από τουρίστες
Megalopolis: Το «στοίχημα» των 120 εκατ. του Κόπολα που αρνείται να... τελειώσει
11:00
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50
Τέλος εποχής για τα κανάλια MTV - Έκλεισαν με το «Video Killed the Radio Star», όπως είχαν ξεκινήσει
10:39
Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός
10:38