Στον «Πινόκιο» του Ρόμπερτ Ζεμέκις, ο Τομ Χανκς είναι ο Τζεπέτο (trailer)
Ανανεώθηκε:
Η live action μεταφορά του «Πινόκιο», σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις θα κάνει την πρεμιέρα της στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου.
Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Disney+, βγήκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ, το οποίο βλέπουμε τον Πινόκιο να έρχεται στην ζωή με την βοήθεια μερικών εξαιρετικών εφέ.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Τζεπέτο, και το καστ συμπληρώνουν και οι Σίνθια Ερίβο, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Λορέιν Μπράκο και Μπέντζαμιν Έβαν Έινσγουόρθ.
Η Ερίβο θα παίξει τον ρόλο της μπλε νεράιδας, ο Γκόρντον-Λέβιτ θα δανείσει την φωνή του στον Τζίμινι Κρίκετ, ο Κι θα παίξει τον Τζον την Αλεπού, η Μπράκο θα δανείσει την φωνή της στην Σοφία τον γλάρο, ένας νέος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ταινία, ενώ ο Έινσγουορθ θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Πινόκιο.
Μία πρόγευση, στο τρέιλερ:
Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται για πάνω από 20 μήνες στην Κίνα για κατασκοπεία
23:59
Συνελήφθη άνδρας από τις Αρχές του Λιβάνου για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
23:55
Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσιγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή «σε έναν επικίνδυνο γκρεμό»
23:49
Ρένα Δούρου: Θα είμαι υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
23:42