PAW Patrol: Τα διάσημα κουτάβια επιστρέφουν - Γουίλιαμς και Καρντάσιαν δανείζουν τις φωνές τους
Ανανεώθηκε:
Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του PAW Patrol, τα διάσημα κουτάβια επιστρέφουν για νέες αποστολές, στην νέα ταινία με τίτλο «PAW Patrol: The Mighty Movie» από τις Spin Master Entertainment, Nickelodeon και Paramount.
«Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του PAW Patrol και τι καλύτερο να τα γιορτάσουμε με την κυκλοφορία της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας μας», δήλωσε η Τζέννιφερ Ντοτζ,πρόεδρος ψυχαγωγίας της Spin Master και παραγωγός της ταινίας. «Καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε το σύμπαν του PAW Patrol, θα ακολουθήσουμε τα κουτάβια σε πιο δυνατές αποστολές.. αυτή τη φορά με μια συγκινητική ιστορία με επίκεντρο την ηρωίδα μας Σκάι».
Την φωνή τους «δανείζουν» μεταξύ άλλων οι: Σερένα Γουίλιαμς (Serena Williams), Κρίστεν Μπελ (Kristen Bell), Μακένα Γκρέις (McKenna Grace) Φινν Λι-Επ (Finn Lee-Epp) και Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τα δύο της παιδιά Νόρθ και Σεντ.
Η πρώτη ταινία των αγαπημένων κουταβιών έγινε Νο. 1 σε περισσότερες από 25 χώρες και συγκέντρωσε πάνω από 150 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.
Σύμφωνα με το Deadline η νέα ταινία «PAW Patrol: The Mighty Movie» σε σκηνοθεσία του Καλ Μπράνκερ θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου.
SPONSORED
Το σύνθημα Μητσοτάκη μετά το συνέδριο της ΝΔ: Πάμε μαζί για την Ελλάδα του 2030
20:35
Χανταϊός: Καναδός επιβάτης του Hondius βρέθηκε θετικός
20:26
Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε περίπου 200 βλήματα εναντίον ισραηλινών στόχων
20:15
Τελεσίγραφο Τραμπ προς Ιράν: «Ο χρόνος τελειώνει - Δεν θα απομείνει τίποτα»
20:08