ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου

O Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου
Tο ζευγάρι χωρίζει γιατί υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα τους, ακόμη και μετά από 18 χρόνια γάμου. Photo by Paul A. Hebert/Invision/AP

Ο Kέβιν Κόστνερ και η 18χρονη σύζυγός του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, ανακοίνωσαν ότι ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο CNNi την Τρίτη, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Άρνολντ Ρόμπινσον, είπε ότι «έχουν εμφανιστεί περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα o Κόστνερ να πρέπει να λύσει τον γάμο του».

Ο Ρόμπινσον συνέχισε με ένα αίτημα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του Κόστνερ, της Μπαουμγκάρτνερ και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή στη ζωή τους.

Ο σταρ του «Dances with Wolves» παντρεύτηκε την Μπαουμγκάρτνερ, σχεδιάστρια τσαντών και πρώην μοντέλο, στο Κολοράντο το 2004.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε αρχικά σε ένα γήπεδο γκολφ και χρόνια αργότερα επανασυνδέθηκε ερωτικά σε ένα εστιατόριο.

Το πρώην πλέον ζευγάρι έχει τρία παιδιά και ο Κόστνερ έχει επίσης άλλα τέσσερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης του συζύγου Σίντι Σίλβα, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1978 έως το 1994.

Τον Φεβρουάριο, ένα μήνα αφότου ο Κόστνερ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο «Yellowstone», αναφέρθηκε για τη σύζυγό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία τον βοήθησε να γιορτάσουν το επίτευγμά του όταν δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση των βραβείων λόγω πλημμύρας κοντά στο σπίτι τους.

«Παρακολουθούσαμε από το σπίτι αλλά δεν ήταν το ίδιο», είπε ο Costner σε ένα βίντεο καθώς εξιστορούσε πώς ήταν να παρακολουθείς την εκπομπή από απόσταση.

Ο Κόστνερ πρόσθεσε ότι η γυναίκα του «συνειδητοποίησε ότι δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά», οπότε του έφερε «περίπου 30» μπαλόνια στο σπίτι «επειδή θα ήμασταν εμείς και τα παιδιά μας στο σπίτι και θα παρακολουθούσαμε τις Χρυσές Σφαίρες, κάτι που φανταζόμασταν από πολύ πιο πριν να γίνεται».

Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι χωρίζει γιατί υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα τους, ακόμη και μετά από 18 χρόνια γάμου.

Η Μπαουμγκάρτνερ ζήτησε να έχουν και οι δύο την κηδεμονία αλλά δεν ζήτησε διατροφή από τον Κόστνερ. Φαίνεται πως το ζευγάρι χωρίζει πολιτισμένα και ότιτο έχουν συζητήσει διεξοδικά μεταξύ τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ