ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αλ Πατσίνο στα 83 του περιμένει το τέταρτο παιδί του με τη Νουρ Αλφάλα

Ο Αλ Πατσίνο στα 83 του περιμένει το τέταρτο παιδί του με τη Νουρ Αλφάλα
Η 29χρονη Αλφάλα συνδέεται με τον Αλ Πατσίνο από τον Απρίλιο του 2022. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Ο Αλ Πατσίνο και η σύντροφός του του Νουρ Αλφαλά περιμένουν παιδί, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του στο The Hollywood Reporter.

Αν και ο εκπρόσωπος του δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, το TMZ, που ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση, είπε ότι ο 83χρονος ηθοποιός συνδέεται με την 29χρονη παραγωγό από τον Απρίλιο του 2022.

Το ζευγάρι άφησε περιθώρια για τις φήμες για το ειδύλλιο όταν φωτογραφήθηκαν να τρώνε δείπνο μαζί πριν από ένα χρόνο.

Ο ηθοποιός του Godfather έχει επίσης μια 33χρονη κόρη, την Τζούλι Μέρι, με την πρώην σύντροφό του Τζαν Τάραντ, καθώς και τα 22χρονα δίδυμα με την πρώην του Μπέβερλι Ντ' Άντζελο.

Το 2014, μίλησε στο The New Yorker για το πώς είναι να είσαι πατέρας και είπε ότι το να έχεις παιδιά βοήθησε στον «χαμένο κρίκο» που ένιωθε από τότε που ο πατέρας του άφησε αυτόν και τη μητέρα του όταν ήταν μικρό παιδί.

«Γνώριζα συνειδητά ότι δεν ήθελα να γίνω σαν τον μπαμπά μου», είπε τότε στο περιοδικό ο σταρ του Χόλυγουντ. «Ήθελα να είμαι εκεί. Έχω τρία παιδιά. Είμαι υπεύθυνος για αυτούς. Είμαι μέρος της ζωής τους. Όταν δεν είμαι, είναι ενοχλητικό για μένα και για αυτούς. Αυτό λοιπόν είναι μέρος του να είσαι γονιός».

Και συνέχισε, «Και παίρνω πολλά από αυτό. Σε βγάζει έξω από τον εαυτό σου. Όταν κάνω μια ταινία, και μετά επιστρέφω στο σπίτι, μένω έκπληκτος. Αυτοί οι άνθρωποι μου ζητούν να κάνω πράγματα για αυτούς. Η ενέργεια αυτή με ικανοποιεί. Μου αρέσει.»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο συμπρωταγωνιστής και καλός φίλος Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι πρόσφατα καλωσόρισε το έβδομο παιδί του σε ηλικία 79 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ