ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mission Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ γύρισε την πιο επικίνδυνη σκηνή στην ιστορία του σινεμά

Mission Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ γύρισε την πιο επικίνδυνη σκηνή στην ιστορία του σινεμά
Ένα νέο teaser trailer για το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One προσφέρει μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα stunt τρένου που ερμηνεύει ο Τομ Κρουζ στην ταινία. photo: Paramount

Σίγουρα όλοι εκτιμάμε τον Τομ Κρουζ και σίγουρα όλοι μας έχουμε δει κάποιο από τα Mission Impossible μία φορά στη ζωή μας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω πως ο Τομ Κρουζ δεν είναι απλά ένας διάσημος ηθοποιός με υποκριτικές ικανότητες. Ο άνθρωπος μόλις έκανε ένα από τα πιο επικίνδυνα stunts στην ιστορία του σινεμά.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Έχει αναρριχηθεί στις τζαμαρίες του ουρανοξύστη Burj Khalifa, έχει κρεμαστεί από γκρεμούς, έχει πιλοτάρει ο ίδιος μαχητικά αεροσκάφη στο Top Gun, έχει γαντζωθεί από επιβατικά αεροπλάνα που απογειώνονται κι έχει πέσει από αυτά - από τα 25.000 πόδια, με ταχύτητα 200 μίλια την ώρα.

Ένα νέο teaser trailer για το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One προσφέρει μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα stunt τρένου που ερμηνεύει ο Τομ Κρουζ στην ταινία. Το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One θα είναι το πρώτο από μία σειρά ταινιών δύο μερών για τον Ethan Hunt του Τομ Κρουζ στο μακροχρόνιο και αγαπημένο franchise δράσης. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου, με υποσχέσεις για άφθονη δράση για να ξεκινήσει το τέλος των αποστολών του Ethan.

Το σύντομο trailer δείχνει τις πολλές σεκάνς δράσης της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο προσεκτικής ματιάς στον Κρουζ που κρέμεται σε ένα τρένο. Το τέλος του trailer έχει το πρόσωπο του Κρουζ να πιέζεται στην κορυφή του τρένου, σε αυτό που είναι αναμφίβολα άλλο ένα εντυπωσιακό stunt στην ταινία.

Το stunt του Κρουζ είναι ένα από τα πολλά εντυπωσιακά σεκάνς δράσης που θα παρουσιαστούν στο Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Ένα άλλο από τα τολμηρά ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο στο Mission: Impossible είναι όταν οδηγεί μια μοτοσικλέτα από έναν γκρεμό, πηδώντας στον αέρα και πέφτοντας στο έδαφος. Αυτό το κόλπο έγινε ουσιαστικά αποκλειστικά από τον Κρουζ, δείχνοντας την αφοσίωσή του στο να κάνει το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One όσο πιο πολύ μια αυθεντική εμπειρία ταινίας δράσης.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η τελευταία δόση της σειράς Mission: Impossible δεν είχε το μερίδιο των δυσκολιών της. Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, κλείνοντας μόνο ένα μήνα αργότερα λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19. Η ταινία αντιμετωπίζει επίσης κάποιες θεατρικές δυσκολίες, με φήμες να αναφέρουν ότι ο Κρουζ είναι θυμωμένος με τον Oppenheimer και την Μπάρμπι που πήρε αίθουσες για τις ειδικές προβολές IMAX, αλλά όχι το Mission: Impossible 7.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ