ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παραδέχτηκε πως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ «ήταν ανώτερος»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παραδέχτηκε πως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ «ήταν ανώτερος»
Σε συνέντευξη στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ του Netflix ,«Arnold», ο Σιλβέστερ Σταλόνε θυμήθηκε την προηγούμενη αντιπαλότητά του με το αστέρι του «The Terminator». (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Ο σταρ της χολιγουντιανής δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε με όμορφο τρόπο για τον συμπρωταγωνιστή του στο Expendables 2, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, αποκαλώντας τον συνάδελφό του «ανώτερο».

Σε συνέντευξη στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ του Netflix ,«Arnold», ο Σιλβέστερ Σταλόνε θυμήθηκε την προηγούμενη αντιπαλότητά του με το αστέρι του «The Terminator», δίνοντάς του τα εύσημα για την εξέχουσα θέση του στον κινηματογράφο, στα τέλη του 20ού αιώνα.

«Η δεκαετία του '80 ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος γιατί ο γνήσιος ηθοποιός δράσης δεν είχε δημιουργηθεί ακόμα», δήλωσε ο Σταλόνε, «Μέχρι εκείνη την εποχή, η δράση ήταν μια καταδίωξη με αυτοκίνητο όπως το Bullitt ή το The French Connection».

Όσο για τη στιγμή που άλλαξαν τα πράγματα, ο Σταλόνε θυμάται ότι το είδος ταινιών δράσης άρχισε να αλλάζει το 1982, λέγοντας:

«Στην πραγματικότητα βασιστήκαμε στο σώμα μας για να πούμε μια ιστορία. Ο διάλογος δεν ήταν απαραίτητος. Είδα ότι υπήρχε μια ευκαιρία, γιατί κανείς άλλος δεν το έκανε αυτό, εκτός από αυτόν τον τύπο από την Αυστρία, που δεν χρειαζόταν να πει πολλά, ήταν όμως πολύ δυνατός στη δράση».

Στα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «The Terminator» το 1984 και την εμφάνιση του Αυστριακού bodybuilder και ηθοποιού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Σταλόνε «έγινε απίστευτα ανταγωνιστικός».

Αν και, δεκαετίες αργότερα, ο Σταλόνε παραδέχεται ταπεινά την ήττα από τον Σβαρτσενέγκερ, δηλώνοντας: «Ήταν ανώτερος. Απλώς είχε ό,τι χρειάζονταν για να πετύχει. Είχε το σώμα. Είχε τη δύναμη. Αυτός ήταν ο χαρακτήρας του. «Έπρεπε να με κλωτσάνε συνέχεια στην κάμερα, ενώ ο Άρνολντ, ποτέ δεν πληγώθηκε πολύ. Και λέω, Άρνολντ, μπορούσες να βγεις έξω και να πολεμήσεις έναν δράκο και θα επέστρεφες απλά με ένα απλό τσιρότο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ