ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Margot Robbie και το υπόλοιπο καστ της «Barbie» αντιδρά στις επίσημες κούκλες της Mattel

H Margot Robbie και το υπόλοιπο καστ της «Barbie» αντιδρά στις επίσημες κούκλες της Mattel
Κάθε κούκλα Mattel έχει στυλ εμπνευσμένο από την ταινία. Η κούκλα της Robbie φέρει το «τέλειο ρούχο», που αποτελείται από ένα ροζ φόρεμα gingham. photo: Mattel

Η ηθοποιός Margot Robbie λέει ότι η κούκλα της είναι «στην πραγματικότητα απίστευτα ακριβής με το ρούχο που φοράει στην ταινία», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου και πρωταγωνιστούν επίσης οι Ryan Gosling, Issa Rae, America Ferrera και Simu Liu, οι χαρακτήρες των οποίων έχουν επίσης τις δικές τους κούκλες.

Το hype συνεχίζει να αυξάνεται για τη ζωντανή ταινία «Barbie», με την Mattel να αποκαλύπτει τις επίσημες κούκλες Barbie από την ταινία στα social media.

Οι κάμερες ήταν σε ετοιμότητα καθώς η Margot Robbie είδε την κούκλα Barbie της για πρώτη φορά, με την ηθοποιό να σχολιάζει ότι ήταν «στην πραγματικότητα απίστευτα ακριβής με το ρούχο που φοράω στην ταινία».

«Είναι η Barbie μου!» Η Margot Robbie είπε, καθώς έπρεπε να κρατήσει την κούκλα σύμφωνα με το σενάριο της φωτογράφισης της.

Κάθε κούκλα Mattel έχει στυλ εμπνευσμένο από την ταινία. Η κούκλα της Robbie φέρει το «τέλειο ρούχο», που αποτελείται από ένα ροζ φόρεμα gingham, ένα κολιέ με αλυσίδα από μαργαρίτα και ροζ σκουλαρίκια στολισμένα με καρδιά. Μια ροζ κορδέλα στα ξανθά μαλλιά της Barbie ολοκληρώνει την επίσημη εμφάνιση.

Η Margot Robbie δεν είναι η μόνη σταρ που είδε την κούκλα της στα αποκαλυπτήρια. Η κούκλα της Issa Rae (γνωστή και ως «President Barbie») είναι σχεδόν βασιλική με ένα αστραφτερό ροζ και χρυσό φόρεμα με ασορτί φύλλο. Η Rae αποκάλυψε ότι μίλησε στη σκηνοθέτιδα Greta Gerwig για το πώς ήθελε ο χαρακτήρας της - και τα ρούχα του χαρακτήρα της - να εκπροσωπούνται στην ταινία.

https://www.instagram.com/reel/Cs9XGUgvwnP/

Η America Ferrera και ο Simu Liu είδαν επίσης τις κούκλες (Barbie και Ken) τους να αποκαλύπτονται στο βίντεο. Ενώ ο Ryan Gosling δεν εμφανίζεται στο κλιπ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η κούκλα Ken του ηθοποιού είναι διαθέσιμη για αγορά με δύο ρούχα: ένα beach day look (με ασορτί σανίδα του σερφ) και ένα με τζιν εσώρουχα peekaboo «Ken».

Ενώ η ταινία «Barbie» δεν βγαίνει στους κινηματογράφους μέχρι τις 21 Ιουλίου, η σειρά κούκλων Barbie είναι διαθέσιμη για αγορά στο Amazon αυτή τη στιγμή. Εκτός από τις κούκλες εμπνευσμένες από το Barbiecore, η συλλογή περιλαμβάνει ένα αντίγραφο Barbie DreamHouse και το ροζ RC Corvette του Ken από την Hot Wheels.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ