ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομ Κρουζ στην πρεμιέρα του «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» στη Ρώμη

Ο Τομ Κρουζ στην πρεμιέρα του «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» στη Ρώμη
Ο Τομ Κρούζ στη Ρώμη AP Photo/Alessandra Tarantino

Στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» (Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση - Μέρος Πρώτο) βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, ο Τομ Κρουζ, η οποία έλαβε χώρα στη Ρώμη την Τρίτη (20/6).

Στο κόκκινο χαλί, μαζί με τον πρωταγωνιστή βρέθηκε και ο Κρίστοφερ Μακ Κουόρι, ο οποίος είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και συνυπογράφει το σενάριο του τελευταίου blockbuster των Paramount/Skydance.

H πρεμιέρα του «Mission Imposssible - Dead Reckoning»AP Photo/Alessandra Tarantino

Η εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Χέιλι Άτγουελ, Βανέσα Κίρμπι, Χένρι Τσέρνι, Πομ Κλεμεντίεφ, Εσάι Μοράλες και άλλοι ηθοποιοί της ταινίας, πραγματοποιήθηκε στα εμβληματικά Ισπανικά Σκαλιά.

Καθώς ο Κρουζ, έφτασε στην κορυφή υπέγραψε αυτόγραφα για τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του, ενώ στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο, εκφράζοντας τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στο πλήθος για την υποστήριξή του και επαίνεσε την ταινία δηλώνοντας: «Είναι εξαιρετικό να βρίσκεσαι σε αυτή την εκπληκτική πόλη του κινηματογράφου».

Ο Τομ Κρουζ μίλησε για το γνήσιο πάθος του για την τέχνη του κινηματογράφου στο σύνολό του.

«Υπάρχει μια κοινότητα της οποίας είμαστε όλοι μέρος - διαφορετικοί πολιτισμοί και τρόποι ζωής, όλοι ενωνόμαστε για να απολαύσουμε τον κινηματογράφο» είπε ο Κρουζ.

«Είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα, που με ενέπνευσε και με έκανε να ονειρεύομαι και να θέλω να ταξιδέψω στον κόσμο» σημείωσε.

H πρεμιέρα του «Mission Imposssible - Dead Reckoning»AP Photo/Alessandra Tarantino

«Στόχος μου από μικρός ήταν να κάνω ταινίες και να ταξιδεύω. Και όχι απλώς να είμαι τουρίστας, αλλά να δουλεύω σε αυτόν τον κόσμο και να κατανοώ τον πολιτισμό τους. Μέσα από τις ταινίες μου, μπόρεσα να το έχω αυτό γιατί όλοι εδώ μου επέτρεψαν να τους διασκεδάσω. Είναι ένα προνόμιο που δεν το είχα ποτέ ως δεδομένο. Είναι το πάθος μου να σας διασκεδάζω και πάντα θα παλεύω για μεγάλους κινηματογράφους και τέτοια εμπειρία για όλους» υπογράμμισε.

Ο Κρουζ απέτισε επίσης φόρο τιμής στον σκηνοθέτη του «Mission: Impossible» αποκαλώντας τον «δημιουργικό αδερφό του». «Βοήθησε σε κάθε ταινία που έχω κάνει τα τελευταία 16 χρόνια» δήλωσε ο Τομ Κρουζ. Ασχολήθηκε με το μοντάζ και τη συγγραφή σε ό,τι έχω κάνει. Είναι ο δημιουργικός αδερφός μου και ένας εξαιρετικός άνθρωπος» εξήγησε.

Ο Κρουζ, ο οποίος επανέρχεται στον ρόλο του ως Ίθαν Χαντ στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρώμη. Και επίσης κάναμε γυρίσματα στη Βενετία, κάτι που ήταν εξαιρετικό, σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές σε αυτή τη χώρα. Ονειρευόμουν να έρθω εδώ και να το μοιραστώ με όλους σας» ανέφερε.

Η ταινία, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου, γυρίστηκε κατά ένα μέρος- στην ιταλική πρωτεύουσα, στους πλακόστρωτους δρόμους της οποίας έγιναν πολυάριθμες καταδιώξεις με αυτοκίνητα που είναι πιθανό να μείνουν στην ιστορία των ταινιών δράσης.

Αστειευόμενος, ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός είπε ότι η επόμενη ταινία «Mission: Impossible» θα είναι μιούζικαλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ