ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας κέρδισε πόντους εναντίον του Φέντερερ ενώ έπαιζε τένις στο Wimbledon

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας κέρδισε πόντους εναντίον του Φέντερερ ενώ έπαιζε τένις στο Wimbledon
H Κέητ ζήτησε από τον Φέντερερ μερικές συμβουλές για το σερβίς της, λαμβάνοντας το είδος συμβουλών που θα ονειρευόταν κάθε λάτρης του τένις Associated Press

Τα μέλη του τένις κλαμπ συνάντησαν τους Βρετανούς βασιλείς στο Γουίμπλεντον αυτόν τον μήνα καθώς ο Φέντερερ και η Κέητ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συνάντησαν τα μέλη του τουρνουά και συμμετείχαν στην προπόνησή τους ενώ έπαιξαν κι ένα παιχνίδι διπλών.

Η Κέητ μάλιστα κατάφερε να κερδίσει έναν βαθμό απέναντι στον οκτώ φορές πρωταθλητή του Γουίμπλεντον, χτυπώντας ένα σουτ ενώ στεκόταν κοντά στo δίχτυ.

«Νομίζω ότι ήταν στη γραμμή, καταπληκτικό», είπε ο Φέντερερ σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τους διοργανωτές του τουρνουά, γελώντας και χαιρετώντας από την άλλη πλευρά του φιλέ.

Ως βασιλικός προστάτης του All England Lawn Tennis Club, η Κέητ εμφανίζεται συχνά να παρακολουθεί το τένις από το Royal Box στο Γουίμπλεντον, το οποίο φέτος ξεκινά στις 3 Ιουλίου.

Πρόσφατα ανέλαβε επίσης την ευθύνη της παρουσίασης τροπαίων στους νικητές του τουρνουά.

Αργότερα, καθώς ανέλαβαν τους ρόλους του ball boy και του girl, η Κέητ ζήτησε από τον Φέντερερ μερικές συμβουλές για το σερβίς της, λαμβάνοντας το είδος συμβουλών που θα ονειρευόταν κάθε λάτρης του τένις όταν ο 20 φορές πρωταθλητής γκραν σλαμ είπε ότι το σερβίς της «φαινόταν καλό.»

Για τον Φέντερερ, ο οποίος αποσύρθηκε από το τένις πέρυσι, ήταν μια επιστροφή στις παιδικές του ρίζες, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει ως ball boy στη γενέτειρά του, τη Βασιλεία της Ελβετίας.

AP23175442200171.jpg
Ως βασιλικός προστάτης του All England Lawn Tennis Club, η Κέητ εμφανίζεται συχνά να παρακολουθεί το τένις από το Royal Box στο Γουίμπλεντον, το οποίο φέτος ξεκινά στις 3 Ιουλίου. photo/Associated Press

«Αυτή είναι η σωστή εξάσκηση, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος», είπε καθώς έριξαν μπάλες και έτρεχαν στο γήπεδο.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, η Κέητ έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση με το ένα χέρι, μόνο για να ενημερωθεί από τον Φέντερερ ότι τα ball girls και τα ball boys δεν επιτρεπόταν να πιάσουν την μπάλα στο Γουίμπλεντον.

«Πρέπει να το αφήσεις να αναπηδήσει και μετά να το πάρεις», πρόσθεσε ένα κορίτσι που στεκόταν δίπλα της. «Καλή τύχη».

Princess of Wales wins point against Roger Federer while playing tennis at Wimbledon

ΔΗΜΟΦΙΛΗ