ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζέιμι Φοξ «έσωσε» το χαμένο πορτοφόλι μιας γυναίκας στο Σικάγο

Ο Τζέιμι Φοξ «έσωσε» το χαμένο πορτοφόλι μιας γυναίκας στο Σικάγο
Associated Press

Ο Τζέιμι Φοξ έφτιαξε τη μέρα μιας γυναίκας αφού της επέστρεψε προσωπικά το χαμένο πορτοφόλι της.

Τη Δευτέρα (10 Ιουλίου), ο σταρ του Django Unchained, 55 ετών, εθεάθη στο Σικάγο του Ιλινόις να δίνει μια τσάντα σε μια γυναίκα, την επόμενη μέρα που φωτογραφήθηκε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση του μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ένα απόσπασμα από τη καλή του πράξη δημοσιεύτηκε στο Instagram από έναν χρήστη που ονομάζεται Quan Ellis, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα:

«Η μαμά έχασε την τσάντα της στο Σικάγο σήμερα ο Τζέιμι Φοξ τη βρήκε και της την έφερε και είπε ότι αισθάνεται καλά θεέ μου. Αυτό είναι κάτι καλό.»

Στο βίντεο, δύο διαφορετικές φωνές ακούγονται να φωνάζουν «ευχαριστώ» στον Φοξ καθώς μπαίνει σε ένα μαύρο SUV.

https://www.instagram.com/reel/CuifbO9rRbr/

Η πράξη καλοσύνης του Τζέιμι Φοξ έρχεται μια μέρα αφότου εθεάθη να μιλάει με τους θαυμαστές του ενώ έκανε κρουαζιέρα στον ποταμό του Σικάγο με μια βάρκα το Σαββατοκύριακο.

Αυτές οι δύο πράξεις σηματοδοτούν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού από τότε που εισήχθη στο νοσοκομείο τον Απρίλιο μετά από μια άγνωστη ασθένεια.

Τις επόμενες εβδομάδες μετά τη νοσηλεία του, εμφανίστηκαν αντικρουόμενες πληροφορίες, με ένα πρακτορείο να ανέφερε τον Μάιο ότι η οικογένεια του Τζέιμι Φοξ «ελπίζει για το καλύτερο, αλλά προετοιμάζεται για το χειρότερο».

Ωστόσο, η 29χρονη κόρη του Κορίν κατέρριψε το ρεπορτάζ δημοσιεύσεων στο Instagram, λέγοντας:

«Ενημέρωση από την οικογένεια: Λυπάμαι που βλέπω πώς τα ΜΜΕ θέλουν να τρελάνουν τον κόσμο. Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει».

Ένα μήνα αργότερα, τον Ιούνιο, οι εκπρόσωποι του Τζέιμι Φοξ αναγκάστηκαν να διαψεύσουν τις θεωρίες συνωμοσίας ότι ο ηθοποιός είχε μείνει «παράλυτος και τυφλός» από το εμβόλιο Covid-19, αποκαλώντας τις «εντελώς ανακριβείς».

Δεν έχουν κοινοποιηθεί λεπτομέρειες για την ιατρική επιπλοκή.

Ο Τζέιμι Φοξ γύριζε πρόσφατα την επερχόμενη κωμωδία του Netflix «Back in Action» στη Τζόρτζια τον Απρίλιο, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ