ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Jamie Foxx είπε ότι θα έχανε τη ζωή του αν δεν ήταν η αδερφή του

Ο Jamie Foxx είπε ότι θα έχανε τη ζωή του αν δεν ήταν η αδερφή του
Associated Press

Ο Jamie Foxx πιστώνει στην αδερφή του ότι του έσωσε τη ζωή.

Ο Foxx, ο οποίος τον Απρίλιο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού αντιμετώπισε μια άγνωστη «ιατρική επιπλοκή», δημοσίευσε ένα μήνυμα γενεθλίων στην αδερφή του, Deidra Dixon, σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη.

«Είσαι μαγική, είσαι όμορφη, είσαι σαν τις θαρραλέες λέαινες», έγραψε ο Foxx στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών του, συμπεριλαμβανομένης μιας που είναι μαζί. «Και χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ… αν δεν είχες πάρει τις αποφάσεις που πήρες, θα έχανα τη ζωή μου…. Σε αγαπώ για πάντα, χρόνια πολλά αδερφή.»

Η αδερφή τους, DeOndra Dixon, πέθανε το 2020. Ήταν 36 ετών.

Ο Foxx εθεάθη στο Σικάγο το καλοκαίρι, όπου λάμβανε φροντίδα φυσικής αποκατάστασης σε μια ιατρική μονάδα.

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις που είχαν οι άνθρωποι σχετικά με το τι οδήγησε στη νοσηλεία του.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περίμεναν ή ήθελαν να ακούσουν ενημερώσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, απλά δεν ήθελα να με δεις έτσι, φίλε», είπε στο βίντεο. «Θέλω να με δεις να γελάω, να περνάω καλά, να κάνω πάρτι, να λέω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία, μια τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με δεις με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».

Η τελευταία του ταινία, «They Cloned Tyrone», μεταδίδεται αυτή τη στιγμή στο Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ