ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο σύντροφος της Sandra Bullock πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με το ALS

Ο σύντροφος της Sandra Bullock πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με το ALS
Μαζί, το ζευγάρι ήταν γονείς τριών παιδιών. Associated Press

Πέθανε ο επί χρόνια σύντροφος της Sandra Bullock, Bryan Randall. Ήταν 57 ετών.

Μετά από μια τριετή μάχη με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή ALS, ο Randall πέθανε χθες, Δευτέρα 7/8.

«Ο Bryan επέλεξε νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με το ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίσαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του», είπε η οικογένεια του Bryan Randall σε δήλωση τη Δευτέρα.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που περιηγήθηκαν στο τοπίο αυτής της ασθένειας μαζί μας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοι μας, θυσιάζοντας συχνά τις οικογένειές τους για να είναι μαζί μας».

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το ALS είναι μια «νόσος του νευρικού συστήματος που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού». Η ασθένεια προκαλεί «απώλεια του μυϊκού ελέγχου» και «επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός γνώρισε το μοντέλο που έγινε φωτογράφος όταν προσλήφθηκε για να απαθανατίσει το πάρτι γενεθλίων του γιου της Luis το 2015. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα και εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι πριν κάνουν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο Το «Our Brand Is Crisis» έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Μαζί, το ζευγάρι ήταν γονείς τριών παιδιών: των υιοθετημένων παιδιών της Bullock, Louis Bardo και Laila, και μιας κόρης που είχε ο Randall από προηγούμενη σχέση.

Η οικογένεια του Randall πρόσθεσε τη Δευτέρα ότι «αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την ιδέα να αποχαιρετήσουμε τον Bryan».

Η Sandra και ο Bryan άρχισαν να βγαίνουν αρκετούς μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία και μάλιστα παρευρέθηκαν στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux την ίδια χρονιά, σύμφωνα με το «People». Η ηθοποιός βρισκόταν στη διαδικασία υιοθεσίας του δεύτερου παιδιού της, όταν τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά με τον Bryan.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ