ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Jennifer Aniston λέει ότι δεν καταλαβαίνει με τίποτα το «cancel culture»

Η Jennifer Aniston λέει ότι δεν καταλαβαίνει με τίποτα το «cancel culture»
Η Aniston σχολίασε το cancel culture σε μια νέα συνέντευξη στη Wall Street Journal. Associated Press

Η πρωταγωνίστρια του The Morning Show, Jennifer Aniston, δήλωσε ότι «δεν καταλαβαίνει το cancel culture» σε μια νέα συνέντευξη. «Μερικές φορές απλά ξεπερνάει τα όρια».

Η Aniston σχολίασε το cancel culture σε μια νέα συνέντευξη στη Wall Street Journal. «Μάλλον μόλις με κάνανε cancel λέγοντας αυτό», δήλωσε η Aniston. «Απλώς δεν καταλαβαίνω τι σημαίνεi. Δεν υπάρχει λύτρωση από το cancel culture; Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό το πράγμα ουσιαστικά, αλλά σίγουρα υπάρχει εκεί έξω. Φυσικά και δεν βάζω όλους στο ίδιο καλάθι με τον Harvey Weinstein.»

Συνεχίζοντας να συζητά για τον ατιμασμένο παραγωγό και τον καταδικασμένο σεξουαλικό δράστη Harvey Weinstein, η Aniston υποστήριξε ότι ενώ ο Weinstein δεν την παρενόχλησε, είχε δυσάρεστες εμπειρίες μαζί του. Το πρώην αφεντικό της Miramax εκτίει σήμερα 39 χρόνια φυλάκιση για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Η Aniston είπε: «Δεν είναι τύπος που λες, Θεέ μου, ανυπομονώ να κάνω παρέα με τον Weinstein.». Θυμάμαι κάποτε, ήρθε να με επισκεφτεί σε μια ταινία για να μου παρουσιάσει μια νέα παραγωγή και φυσικά δεν ήταν καθόλου ευγενικός, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες».

Σημειωτέον, η Jennifer Aniston ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του The Morning Show της Apple, η οποία έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Reese Witherspoon και του Steve Carell, με τη σειρά να βασίζεται στο βιβλίο του Brian Stelter του 2013 Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV. Η σειρά εξερευνά πολλές από τις πλευρές του cancel culture.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Aniston αναφέρθηκε στη δυναμική του φύλου της ως παραγωγού στην Plan B Entertainment, την εταιρεία που ίδρυσε με τον τότε σύζυγό της Brad Pitt το 2001 μαζί με τους Brad Gray και Kristin Hahn. «Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και βλέπουμε συνεχώς γυναίκες παραγωγούς στο Χόλυγουντ, κι αυτό είναι αισιόδοξο», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, όταν η Aniston και ο Pitt χώρισαν το 2005, έφυγε από την εταιρεία και ίδρυσε την Echo Films. «Ήταν η μόνη απόφαση που έπρεπε να πάρω», είπε η Aniston. «Και όχι με αρνητικό τρόπο. Ήταν ακριβώς αυτό που ήταν σωστό εκείνη τη στιγμή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ