Ριάνα: Μόλις γέννησε έκανε δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για άστεγους βετεράνους
Παρότι πριν λίγες ημέρες σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Ριάνα δεν ξεχνά τις φιλανθρωπικές της δράσεις, και αυτή την φορά βοήθησε με δωρεά άτομα με αναπηρία και αστέγους βετεράνους.
Αναλυτικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, έκανε μία τεράστια παραγγελία στο ίδρυμα «Always For The People», το οποίο βρίσκεται στο Λος Άντζελες, και πρόσφερε σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Όπως αναφέρει το Page Six η διάσημη τραγουδίστρια επικοινώνησε με τον ιδρυτή του ιδρύματος Σένετε Ντέβερμοντ και προχώρησε στη δωρεά εκατοντάδων κιτ υγιεινής, καλτσών, ρούχων, υπνόσακων, τροφίμων, περισσότερων από 50 ζευγαριών παπουτσιών, χαρτιών υγείας, τροφών για σκύλους κ.α.
Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ριάνα δείχνει την ευαισθησία της και στηρίζει ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, καθώς εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει όσους φορείς και ιδρύματα έχουν ανάγκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Forbes: Rihanna, Beyoncé και Taylor Swift στις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες των ΗΠΑ
Ριάνα: Φωτογραφήθηκε έγκυος για τη Vogue με τον A$AP Rocky και τον γιο τους
Έγκλημα στα Χανιά: Το χωράφι όπου ο 43χρονος έθαψε τη σορό της Σταυρούλας - Την έβαλε σε σακούλες
12:13
Ο Λόρδος Λούκαν και το μυστήριο που στοιχειώνει τη Βρετανία εδώ και 50 χρόνια
12:02
Χανιά: Πώς έσπασε μετά την ολονύχτια ανάκριση ο ενοικιαστής - Τραύματα στο κεφάλι της 45χρονης
11:52
Βανς, Γκαλιμπάφ και Αραγτσί στην Ελβετία - Ξεκινούν οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν σε κλίμα δυσπιστίας
11:40