ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Rolling Stones και η Lady Gaga μοιράζονται το νέο τραγούδι τους «Sweet Sounds of Heaven»

Οι Rolling Stones και η Lady Gaga μοιράζονται το νέο τραγούδι τους «Sweet Sounds of Heaven»
Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, ο Mick Jagger αποκάλεσε τη Lady Gaga «μια πραγματικά σπουδαία τραγουδίστρια». Associated Press

Οι Rolling Stones μοιράστηκαν τη συνεργασία τους με τη Lady Gaga από το επερχόμενο άλμπουμ τους, Hackney Diamonds.

Το νέο τραγούδι περιλαμβάνει επίσης τον Stevie Wonder στο Fender Rhodes και στο πιάνο.

Ακούστε το νέο τραγούδι, «Sweet Sounds of Heaven» παρακάτω.

Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, ο Mick Jagger αποκάλεσε τη Lady Gaga «μια πραγματικά σπουδαία τραγουδίστρια», προσθέτοντας ότι «δεν την είχε ακούσει ποτέ πριν να τραγουδάει τόσο ψηλά» όταν ηχογράφησε το «Sweet Sounds of Heaven». Ο Jagger συνέχισε:

«Το κάναμε ζωντανά στο δωμάτιο, και αυτή ήταν μια υπέροχη εμπειρία, μόλις μπήκε στο στούντιο και απλώς άνοιξε και είδε τα κομμάτια της, ένιωσε τον τρόπο που έπρεπε να το πει και μετά μας έδειξε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μετά επιστρέψαμε και κάναμε μερικά επιπλέον overdubs, ήταν τόσο καλή που πραγματικά αισθάνθηκα ανταγωνισμό».

Το νέο άλμπουμ, το πρώτο LP των Rolling Stones εδώ και 18 χρόνια, θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου μέσω της Geffen. Εκτός από τη Lady Gaga και τον Stevie Wonder, το άλμπουμ περιλαμβάνει συνεισφορές από τον Paul McCartney, τον Elton John, τον πρώην μπασίστα των Rolling Stones, Bill Wyman, όπως και τον αείμνηστο drummer του συγκροτήματος Charlie Watts. Το «Angry» έκανε το ντεμπούτο του με ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή την Sydney Sweeney. Το Hackney Diamonds ακολουθεί άλμπουμ των blues διασκευών του 2016 Blue & Lonesome.

Το τελευταίο σινγκλ της Lady Gaga ήταν το τραγούδι «Hold My Hand» που προτάθηκε για Όσκαρ μαζί με το Top Gun: Maverick. Επίσης πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Joakim Phoenix στο Joker: Folie à Deux του Todd Phillips.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ