ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη ματιά της Angelina Jolie ως Μαρία Κάλλας στην νέα της ταινία

Πρώτη ματιά της Angelina Jolie ως Μαρία Κάλλας στην νέα της ταινία
Η ταινία περιγράφει τη ζωή της Κάλλας και δηλώνει ότι θα αφηγηθεί την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, που έζησε τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.» photo/Fremantle / Komplizen Film / The Apartment Pictures / Fabula)

Μετά την έναρξη των γυρισμάτων στη Βουδαπέστη τον Οκτώβριο του 2023, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με μία πρώτη ματιά στην Angelina Jolie ως Μαρία Κάλλας στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Pablo Larraín.

Η ταινία περιγράφει τη ζωή της Κάλλας και δηλώνει ότι θα αφηγηθεί την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, που έζησε τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.»

Παράλληλα με τα γυρίσματα στη Βουδαπέστη, τα γυρίσματα θα γίνουν και στο Παρίσι, την Ελλάδα και το Μιλάνο.

Σε νέες εικόνες, η Jolie φαίνεται να φοράει τεράστια γυαλιά και ένα κομψό καπέλο με κοστούμια εμπνευσμένα από το πραγματικό στυλ της τραγουδίστριας της όπερας. Η γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει vintage γούνινα αντικείμενα από τη συλλογή του αρχείου Massimo Cantini Parrini.

Ο Larraín γνωρίζει ήδη καλά την τέχνη της βιογραφικής ταινίας. Στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει βιογραφικές ταινίες για τη ζωή του Πάμπλο Νερούδα, της Τζάκι Κένεντι και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τώρα, αναλαμβάνει την πολυτάραχη και περίφημη ζωή της σοπράνο Μαρίας Κάλλας.

Μετά την έναρξη των γυρισμάτων στη Βουδαπέστη τον Οκτώβριο του 2023, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με πρώτη ματιά στην Angelina Jolie ως Μαρία Κάλλας στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Pablo Larraín.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ