ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί: Ξεκίνησαν στην Ηλεία τα γυρίσματα της ταινίας «Maria»

Αντζελίνα Τζολί: Ξεκίνησαν στην Ηλεία τα γυρίσματα της ταινίας «Maria»
Η ταινία περιγράφει τη ζωή της Κάλλας και δηλώνει ότι θα αφηγηθεί την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, που έζησε τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970». photo/Fremantle / Komplizen Film / The Apartment Pictures / Fabula)

Στον Πύργο Ηλείας βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (15/10) η χολιγουντιανή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, η οποία λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασε στο θέατρο Απόλλων, για τις ανάγκες της νέας ταινίας «Maria», όπου θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας.

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας ξεκίνησαν σήμερα, με τις πρώτες σκηνές να πραγματοποιούνται στο θέατρο Απόλλων του Πύργου.

Κατά πληροφορίες του patrisnews.gr, στη συνέχεια το cast των ηθοποιών μεταφέρθηκε στην θαλαμηγό «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση που βρισκόταν στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Κατάκολου, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της πρώτης ημέρας.

Σημειώνεται πως τα πρώτα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι και τώρα το συνεργείο πραγματοποιεί τις λήψεις στην Ελλάδα με τον Πύργο να αποτελεί το «σκηνικό» της ταινίας, ενώ τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη.

Σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαρέν, η ταινία θα αφοσιωθεί στη ζωή της Μαρίας Κάλλας, λίγο πριν από τον θάνατό της στο Παρίσι, αλλά και τη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ