ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσα είδαμε και ακούσαμε στην πρόβα της Δήμητρας Γαλάνη με την Παυλίνα Βουλγαράκη

Όσα είδαμε και ακούσαμε στην πρόβα της Δήμητρας Γαλάνη με την Παυλίνα Βουλγαράκη

Το Newsbomb.gr μπήκε αποκλειστικά στην πρόβα της Δήμητρας Γαλάνης με την Παυλίνα Βουλγαράκη για τις εμφανίσεις τους στο VOX από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου. Τι μας είπαν και όσα θα ακούσαμε. 

Η Δήμητρα Γαλάνη, ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο VOX (από τις 8/12 και κάθε Τετάρτη) όπου θα μας παρουσιάσει ένα best of από την 55χρονη διαδρομή της, έχοντας στο πλευρό της την ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη.

Εμείς είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να βρεθούμε στην πρόβα τους και να ακούσουμε πρώτοι αποκλειστικά, το πρόγραμμα που έχει φτιάξει η σπουδαία ερμηνεύτρια, με πολλή όρεξη και αγάπη.

«Είναι ένα πρόγραμμα που θέλει να στείλει το μήνυμα ότι είμαστε όλοι μαζί!» υπογραμμίζει η Δήμητρα Γαλάνη σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες και προσθέτει: «Είναι δική μου ανάγκη να πω αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Και ήθελα να φτιάξω ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, χωρίς καμία εσωστρέφεια. Θέλω ο κόσμος που θα έρθει να τραγουδήσει μαζί μας, να περάσει καλά όχι να πέσει η διάθεσή του» μου εξηγεί. «Αν ο καλλιτέχνης πάψει να "αναπνέει" όπως ο κόσμος, τότε έχει τελειώσει ως καλλιτέχνης. Δεν είναι τι θέλω να ακούσω εγώ, αλλά ο κόσμος!», τονίζει, δίνοντας το στίγμα των πολυαναμενόμενων αυτών μουσικών παραστάσεων στο VOX.

Διαβάστε περισσότερα για όσα είπαν η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη, αποκλειστικά στο Newsbomb.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ