ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H σοκαριστική πράξη του Joaquin Phoenix εναντίον συναδέλφου του στο πλατό του Napoleon

H σοκαριστική πράξη του Joaquin Phoenix εναντίον συναδέλφου του στο πλατό του Napoleon
Ο Joaquin Phoenix παραδέχτηκε ότι χαστούκισε τη συμπρωταγωνίστριά του Vanessa Kirby στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ridley Scott, Napoleon. Associated Press

Ο Joaquin Phoenix παραδέχτηκε ότι χαστούκισε τη συμπρωταγωνίστριά του Vanessa Kirby στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ridley Scott, Napoleon.

Ευτυχώς, ο Phoenix είχε τη συγκατάθεση της Kirby να το κάνει ως μέρος μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο σταρ να «σοκάρουν ο ένας τον άλλον» και να διατηρήσουν φρέσκο ​​το συναίσθημα τους στην ταινία.

«Ό,τι νιώθεις, μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να με χαστουκίσεις, μπορείς να με αρπάξεις, μπορείς να με τραβήξεις, μπορείς να με φιλήσεις, ό,τι κι αν είναι αυτό, πρέπει να το κάνεις» είπε ο Phoenix στο Empire.

«Έτσι είχαμε αυτή τη συμφωνία για να διατηρήσουμε τα έντονα συναισθήματα, για να δημιουργηθούν σκηνές που δεν υπήρχαν, γιατί και οι δύο θέλαμε να αποφύγουμε το κλισέ του δράματος εποχής. Και με αυτό εννοώ στιγμές που είναι καλά ενορχηστρωμένες και σχεδιασμένες» είπε ο Phoenix.

Η Kirby πρόσθεσε: «Χρησιμοποιούσαμε όλα τα μέσα για να κρατήσουμε ζωντανούς τους ρόλους μας» είπε. «Θέλαμε ο ένας να πιάσουμε στον ύπνο τον άλλο, έτσι δημιουργούσαμε έκπληξη πριν από κάθε σκηνή».

Και συνέχισε: «Θέλαμε να μην έχουμε απόλυτη ασφάλεια πάνω σε μία σκηνή, για να βγει κάτι πιο ενστικτώδες». είπε η Kirby.

To Napoleon είναι μια επική ιστορική δραματική ταινία με σκηνοθέτη και παραγωγό Ridley Scott ​​και σενάριο David Scarpa.

Η ταινία εμβαθύνει στην αληθινή ιστορία του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, εξιστορώντας την άνοδό του στην εξουσία και εξερευνώντας την περίπλοκη δυναμική της σχέσης του με την αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ