ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Super Bowl: Επτά διαφημίσεις με πρωταγωνιστές γνωστούς σταρ του σινεμά

Super Bowl: Επτά διαφημίσεις με πρωταγωνιστές γνωστούς σταρ του σινεμά
photo/M&M's

Το Super Bowl, με το συναρπαστικό φινίρισμα και τις λήψεις με την Taylor Swift και την Blake Lively, ήρθε και παρήλθε, κάθε τόσο όμως, μια διαφήμιση Super Bowl δικαιολογεί τα ψέματα που λέμε στον εαυτό μας, ότι δηλαδή παρακολουθούμε το παιχνίδι μόνο για τις διαφημίσεις. Και δεν λέμε μόνο για τους Αμερικάνους, μιας και η διαφήμιση έχει παγκόσμια επιρροή.

Οι διαφημίσεις του Super Bowl κάνουν ό,τι κάνει κάθε σπουδαία τέχνη: μας κάνουν να γελάμε, να κλαίμε και να ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο, στον οποίο λύνουμε όλα μας τα προβλήματα μέσω της αγοράς και κατανάλωσης των διαφημιζόμενων προϊόντων.

Συγκεντρώσαμε 7 από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στα Super Bowl:

BMW με πρωταγωνιστή τον Christopher Walken

Υπάρχει ένα υποείδος διαφημίσεων του Super Bowl στο οποίο το αστείο είναι: «Δεν έχει αυτή η διασημότητα αστεία φωνή;» Η State Farm στήριξε ολόκληρη την εκστρατεία της γύρω από την προφορά του Arnold Schwarzenegger, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό να το πιστέψει κανείς. Κάτι ανάλογο συμβαίνει εδώ και με τον Christopher Walken.

Hellmann's με πρωταγωνιστές την Kate McKinnon και την Mayo Cat

Σεβόμαστε κάθε σταρ που θέλει να πιάσει δουλειά η γάτα της και να μπορεί να πάρει μισθό. Η Kate McKinnon δυσκολεύτηκε να βρει τον εαυτό της στην καριέρα της μετά το SNL, αλλά αυτή η Mayo Cat είναι σταρ και το ξέρει.

M&M's με πρωταγωνιστές τους Dan Marino και Scarlett Johansson

Η Scarlett Johansson δίνει την ερμηνεία της καριέρας της και τα M&M’s πουλάνε πιο πολύ από ποτέ.

Doritos με πρωταγωνιστές την Jenna Ortega και τον Danny Ramirez

Κάτι διαφορετικό για τους άρχοντες των σνακ. Εδώ βρίσκουμε μία από τις πιο διασκεδαστικές υπερπαραγωγές για ένα και μόνο σακουλάκι Doritos.

STōK Cold Brew με πρωταγωνιστή τον Anthony Hopkins

Η διαφήμιση του Scorsese λειτούργησε. Μας αρέσει να βλέπουμε τον Sir Anthony Hopkins να μπαίνει στον χαρακτήρα της μασκότ της Wrexham FC.

CeraVe με πρωταγωνιστή τον Michael Cera

Σε σκηνοθεσία Tim & Eric, η διαφήμιση του Michael Cera CeraVe είναι ταξίδι στο cringe. Εκτός από την εισαγωγή στον κόσμο με τα μονόκερα δελφίνια (!) (τα οποία μιλούν μια γλώσσα που μιλάει άπταιστα o Cera), η διαφήμιση είναι εκπαιδευτική, μαθαίνοντας τελικά σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προφέρουν το CeraVe.

Squarespace με πρωταγωνιστή και σκηνοθεσία Martin Scorsese

Το teaser τους ξεπερνά το πραγματικό διαφημιστικό, το οποίο σκηνοθέτησε ο Scorsese και πιθανότατα χαρακτηρίζεται ως το πρώτο του έργο επιστημονικής φαντασίας. Μία από τις καλύτερες διαφημίσεις εκεί έξω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ