ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το νέο γουέστερν του Κέβιν Κόστνερ

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το νέο γουέστερν του Κέβιν Κόστνερ
Ο Κέβιν Κόστνερ στην 81η απονομή των Χρυσών Σφαίρων την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, στο Μπέβερλι Χίλτον στο Μπέβερλι Χιλς. Associated Press

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Kevin Costner κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το πρώτο μέρος του πολυμερούς, αυτοχρηματοδοτούμενου του western, Horizon: An American Saga, με το Part One να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου.

Μετά από την κυκλοφορία του πρώτου μέρους στους κινηματογράφους, το δεύτερο μέρος θα βγει στις οθόνες στις 16 Αυγούστου.

Ο Κόστνερ δουλεύει το Horizon από το 1988, το οποίο έχει γράψει, σκηνοθετήσει και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος. Μετά από μια εντυπωσιακή συμφωνία διανομής με τη Warner Bros και τη New Line, ο ηθοποιός ταξίδεψε στη Γιούτα, όπου και γύρισε τα δύο πρώτα μέρη.

Ο Kevin Costner αποφάσισε να μην συμμετέχει άλλο στην τηλεοπτική σειρά Yellowstone και επέλεξε να υποθηκεύσει ξανά το σπίτι του προκειμένου να χρηματοδοτήσει το Horizon.

«Η επέκταση της Αμερικής προς τη Δύση ήταν γεμάτη κινδύνους και ίντριγκες από τα φυσικά στοιχεία έως τις αλληλεπιδράσεις με τους αυτόχθονες πληθυσμούς που ζούσαν στη γη, και την αποφασιστικότητα και πολλές φορές την σκληρότητα όσων προσπάθησαν να το ελέγξουν», δήλωσε ο Κέβιν Κόστνερ Costner.

«Το Horizon αφηγείται την ιστορία αυτού του ταξιδιού με έναν ειλικρινή και αληθινό τρόπο, τονίζοντας τις απόψεις και τις συνέπειες των αποφάσεων ζωής και θανάτου των χαρακτήρων», πρόσθεσε.

Ανάλογα με την επιτυχία των δύο πρώτων μερών του Horizon, ο Κόστνερ θα ήθελε να κινηματογραφήσει δύο ακόμη μέρη. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια περίοδο τεσσάρων ετών κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου.

Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Owen Crow Shoe, Tatanka Means, Ella Hunt, Tim Guinee, Danny Huston, Colin Cunningham, Scott Haze, Tom Payne και πολλοί άλλοι αποτελούν το καστ των ταινιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ