Στιβ Μάρτιν: Με Μέριλ Στριπ και Ζακ Γαλυφιανάκη η 4η σεζόν του «Only Murders in the Building»
Ο Στιβ Μάρτιν
(Apple TV+ via AP)Ενθουσιασμένος εμφανίζεται ο βετεράνος ηθοποιός Στιβ Μάρτιν, για τα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς μυστηρίου «Only Murders in the Building», η οποία γυρίζεται τώρα στην Νέα Υόρκη.
«Είναι γεμάτη αστέρια», είπε χαρακτηριστικά στο People για την υποψήφια για Emmy και Χρυσές Σφαίρες κωμωδία.
- Διαβάστε επίσης: Ντοκιμαντέρ για τον κωμικό, σταρ του Χόλιγουντ, θεατρικό συγγραφέα και μουσικό Στιβ Μάρτιν
«Έχουμε φτάσει περίπου στα μισά της διαδρομής και πραγματικά απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες σεζόν μας. Αν και όλες είναι τέλειες», συμπλήρωσε.
Τα επεισόδια θα βρουν τον Charles (Μάρτιν), τον Oliver (Μάρτιν Σορτ) και τη Mabel (Σελίνα Γκόμεζ) να αναζητούν απαντήσεις για το ποιος σκότωσε την Sazz Pataki την οποία υποδυόταν η Τζέιν Λιντς.
Παρέλαση σταρ
Μαζί τους πρωταγωνιστούν η Μέριλ Στριπ και ο Πολ Ραντ ενώ στο καστ έχουν προστεθεί ο Γιουτζίν Λέβι, η Εύα Λονγκόρια, η Μόλι Σάνον και ο διάσημος κωμικός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, Ζακ Γαλιφιανάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστρέφει η Μέριλ Στριπ στη σειρά «Only Murders in the Building»
Ντοκιμαντέρ για τον κωμικό, σταρ του Χόλιγουντ, θεατρικό συγγραφέα και μουσικό Στιβ Μάρτιν
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Στην αρχή νόμισα ότι είχε πέσει ένας δίσκος στο πάτωμα» (vid)
12:06
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42