Στο νοσοκομείο η Σακίρα - Ακύρωσε συναυλία στη Λίμα
Ανανεώθηκε:
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα
(AP Photo/Wilfredo Lee)Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα εισήχθη σε νοσοκομείο λόγω προβλήματος στο στομάχι, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τη συναυλία της στη Λίμα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.
Σε ανάρτησή της στα social media, εξέφρασε τη λύπη της που δεν μπορεί να εμφανιστεί, δηλώνοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί. Παράλληλα, διαβεβαίωσε το κοινό της ότι εργάζεται ήδη με την ομάδα της για τον προγραμματισμό νέας ημερομηνίας.
Η Σακίρα έφτασε στο Περού το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Λατινική Αμερική, μετά από δύο εμφανίσεις στη Βραζιλία. Η περιοδεία, που συνοδεύει το νέο της άλμπουμ Las Mujeres Ya No Lloran, θα συνεχιστεί τον Μάιο και τον Ιούνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

SPONSORED
Ο Παναγιώτης Ρέτσος στο Allwyn Game Time: Το νέο ξεκίνημα της Εθνικής και οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί
19:01
Κυνήγι θησαυρού στη Φινλανδία με έπαθλο χρυσό αξίας 23.000 ευρώ
18:56
Το ΣτΕ αποφασίζει για τα Airbnb στην Πλάκα
18:45
Ζελένσκι: Οι επιθέσεις εντός Ρωσίας θα βελτιώσουν τη διαπραγματευτική θέση της Ουκρανίας
18:40