Η 20th Century αποκτά τη νέα «μαφιόζικη» ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε - Εντυπωσιακό καστ
Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε φτάνει στην πρεμιέρα του «The Irishman» στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, Οκτώβρη. 24, 2019.
InvisionΗ 20th Century Studios εξασφάλισε τα δικαιώματα του νέου, χωρίς τίτλο προς το παρόν, μαφιόζικου θρίλερ του Μάρτιν Σκορσέζε, το οποίο διαδραματίζεται στη Χαβάη στις δεκαετίες του ΄60 και του ΄70.
Πρωταγωνιστούν ο Ντουέιν Τζόνσον, η Έμιλι Μπλαντ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Το σενάριο της ταινίας που προέκυψε από μια ιδέα της Μπλαντ, υπογράφει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νικ Μπίλτον, βασισμένο στο επερχόμενο βιβλίο που συνέγραψε με τον Τζόνσον.
Ακολουθεί «την άνοδο ενός χαρισματικού αρχηγού της μαφίας που δημιουργεί την πιο ισχυρή εγκληματική αυτοκρατορία. Ενώ διεξάγει έναν βάναυσο πόλεμο εναντίον εταιρειών από την ηπειρωτική χώρα και αντίπαλων συμμοριών, παράλληλα αγωνίζεται για να διατηρήσει την πατρογονική του γη», σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.
Η ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ξετυλίγει «την ιστορία ενός άνδρα που πάλεψε να διατηρήσει την πατρίδα του μέσα από μια αδίστακτη αναζήτηση για την απόλυτη εξουσία - πυροδοτώντας την τελευταία μεγάλη αμερικανική μαφιόζικη ιστορία - με τον πόλεμο για την επικράτηση να λαμβάνει χώρα στο πιο απίθανο μέρος, στον παράδεισο».
Σκορσέζε, Ντι Κάπριο, Τζόνσον και Μπλαντ θα ενώσουν τις δυνάμεις και στη παραγωγή με τους Ντάνι Γκαρσία, Λίζα Φρεσέτ, Ρικ Γιορν και Κρίς Ν. Ντόνελι να αναλαμβάνουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών.
Νωρίτερα φέτος, η Disney και η Seven Bucks Productions των Γκαρσία και Τζόνσον, υπέγραψαν συμφωνία για παραγωγή ταινιών τόσο για το σινεμά, όσο και για τις πλατφόρμες streaming. Σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία του Σκορσέζε, αποτελεί ένα από τα πρώτα δείγματα αυτής της συνεργασίας.
Πετρέλαιο: Οι φόβοι για αμερικανική επέμβαση στο Ιράν «εκτόξευσαν» την τιμή του αργού
17:25
Μέτρα της Τροχαίας ενόψει Καθαράς Δευτέρας: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών έως 3,5 τόνους
17:15
Στο «κόκκινο» το Χρηματιστήριο Αθηνών - Έχασε τις 2.300 μονάδες
17:06
Μέγαρο Μουσικής: Η Αθήνα από το 1821 έως το 1940 - Τρία ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού, σε τρεις μέρες
16:56