Ο Παρκ Τσαν - γουκ και η Λούσι Λίου θα βραβευθούν στο Φεστιβάλ Μαϊάμι GEMS
Με την ταινία «No Other Choice» του Παρκ Τσαν -γουκ θα ανοίξει η αυλαία του 12ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι GEMS του Κολλεγίου Miami Dade.
Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός θα παραστεί για να παραλάβει το βραβείο Precious Gems Master, σύμφωνα με το Variety.
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.
Τρεις άλλοι τιμώμενοι με το βραβείο Precious Gem είναι η Λούσι Λίου, η οποία θα παραλάβει την τιμητική διάκριση σε προβολή του δράματός της «Rosemead», η σχεδιάστρια των κοστουμιών της ταινίας «Clueless» Μόνα Μέι η οποία θα παραστεί σε προβολή για την 30η επέτειο της κλασικής κωμωδίας και ο σκηνοθέτης του «Dead Man’s Wire», Γκας Βαν Σαντ, ο οποίος θα βραβευτεί τη βραδιά προβολής του νέου του δράματος.
Ο Ντίλαν Ο'Μπράιαν θα λάβει το βραβείο Πρωτοπορείας και ο Ίθαν Χοκ, ο οποίος θα τιμηθεί με το βραβείο Variety Virtuoso.
Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την ταινία «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» του Ράιαν Τζόνσον και περιλαμβάνει προβολές των «The Testament of Ann Lee» της Μόνα Φάστβολντ, «Belén» της Ντολόρες Φόντζι, «Hamnet» της Κλόι Ζάο, «Jay Kelly» του Νόα Μπάουμπαχ.
Στο Φεστιβάλ θα προβληθούν κινηματογραφικά έργα από 24 χώρες, καθώς και 10 φιλμ που έχουν προταθεί για το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί στα Γιαννιτσά
15:58
Παπασταύρου στο CNN Greece: Νέος «οδικός χάρτης» μείωσης τιμών στο ρεύμα
15:47
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Αχαΐα - Σηκώθηκαν επτά εναέρια μέσα
15:42
«Αναγκαία η αυτοδυναμία»: Τα μηνύματα και τα «καρφιά» Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου
15:32