Ο George R. R. Martin αφήνει «ανοιχτό» το μέλλον του Game of Thrones
George R.R. Martin.
FR170266 APΟ κόσμος του Westeros κάθε άλλο παρά έχει κλείσει τον κύκλο του. Ο George R. R. Martin προανήγγειλε ότι νέες ιστορίες από το σύμπαν του Game of Thrones ενδέχεται να δουν το φως της δημοσιότητας, εστιάζοντας αυτή τη φορά στο αφηγηματικό δίδυμο του Ser Duncan the Tall και του νεαρού Egg.
Μιλώντας στο επίσημο companion podcast του HBO Max για τη σειρά A Knight of the Seven Kingdoms, λίγο πριν από την πρεμιέρα της, ο συγγραφέας ξεκαθάρισε ότι θεωρεί το ταξίδι των δύο ηρώων ανεξάντλητο σε αφηγηματικές δυνατότητες.
Όπως τόνισε στη συζήτησή του με τους Jason Concepcion και Greta Johnsen, τα χρόνια που περιπλανώνται στο Westeros είναι γεμάτα πολιτικές αναταράξεις, προσωπικές μεταμορφώσεις και γεγονότα που επηρεάζουν καθοριστικά την ιστορία των Επτά Βασιλείων.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι ιδέες δεν αποτελούν το πρόβλημα. Αντιθέτως, ο χρόνος είναι ο βασικός περιοριστικός παράγοντας, καθώς εργάζεται παράλληλα σε άλλα ιδιαίτερα απαιτητικά και πολυαναμενόμενα συγγραφικά εγχειρήματα του ίδιου σύμπαντος.
Οι δηλώσεις του Martin έρχονται σε μια περίοδο όπου το A Knight of the Seven Kingdoms έχει ήδη εξασφαλίσει δεύτερη σεζόν, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της HBO να επεκτείνει στρατηγικά το τηλεοπτικό σύμπαν του Westeros προς τα προγενέστερα χρόνια της ιστορίας του.
Παράλληλα, ο συγγραφέας έχει αφήσει να εννοηθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα τηλεοπτικά projects, κυρίως prequels, τα οποία ενδέχεται να εμπλουτίσουν περαιτέρω τον μυθολογικό χάρτη της σειράς.
Με τον Martin να κρατά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, το μόνο βέβαιο είναι ότι το Game of Thrones εξακολουθεί να έχει πολλές ιστορίες ακόμη να αφηγηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
Ντάνιελ Στερν από το «Μόνος στο Σπίτι» αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη - Τον έπιασαν με ιερόδουλη
11:40
Γιατί παραιτήθηκε ο ορκωτός λογιστής του ΟΠΕΚΕΠΕ - Διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ
11:24
Η Ρωσία εκτόξευσε 293 drones, 18 πυραύλους κατά της Ουκρανίας, λέει το Κίεβο
11:18
Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στο Σύνταγμα στις 19 και 20 Ιανουαρίου
11:16