Ο Μπρένταν Φρέιζερ ταξιδεύει στον Άρη στο νέο sci-fi θρίλερ «Starman»
Ο Μπρένταν Φρέιζερ στην πρεμιέρα του "Rental Family" στο Λονδίνο
Photo by Scott A Garfitt/Invision/APΟ βραβευμένος με Όσκαρ Μπρένταν Φρέιζερ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο sci-fi θρίλερ «Starman», σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Emmy, Τζος Γουέικλι.
Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον οραματιστή τεχνολόγο Tom Adams, έναν αρχιτέκτονα του μέλλοντος, ο οποίος «ξεκινά μια ιστορική αποστολή στον Άρη, τοποθετώντας τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή του επόμενου συνόρου της ανθρωπότητας. Ωστόσο, όταν απρόβλεπτα γεγονότα τον βρίσκουν εκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη, η αποστολή του μετατρέπεται σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο, ο οποίος δεν καθοδηγείται μόνο από την ανάγκη για επιβίωση, αλλά από την αγάπη».
Το πρότζεκτ αποτελεί παραγωγή της Grace: A Storytelling Company. Ο Έντι Βάισμαν της Sight Unseen αναλαμβάνει χρέη παραγωγού, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τον σταρ μετά την ταινία «Rental Family» της Searchlight. Στην παραγωγή συμμετέχουν επίσης ο σκηνοθέτης και η Ρεμπέκα Γκράχαμ από την πλευρά της Grace.
Την ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών πλαισιώνει ο καταξιωμένος δημιουργός Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ μαζί με τους Τάρεκ Σερίφ, Ράιαν Γκρέιβς και Τζούλια Λεμπέντεφ της Sight Unseen.
Οι Σερίφ και Γκρέιβς χρηματοδοτούν την ταινία, με τα γυρίσματα να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Η εταιρεία Anton θα ξεκινήσει τις πωλήσεις στο Marché du Film των Καννών, όπου αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο, σύμφωνα με το Deadline.
Παράλληλα, ο Φρέιζερ θα υποδυθεί τον Πρόεδρο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ στην ταινία «Pressure» της Focus Features. Επίσης, αναμένεται να εμφανιστεί στο πλευρό των Ντάστιν Χόφμαν και Μπιλ Μάρεϊ στο φιλμ «Diamond» του Άντι Γκαρσία, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες, ενώ θα επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο στο επερχόμενο τέταρτο μέρος του franchise «The Mummy», μαζί με τη Ρέιτσελ Βάις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«The Mummy 4»: Τον Μαΐο του 2028 η επιστροφή των Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν για ένα σίκουελ του «The Mummy»
SPONSORED
Κρεμλίνο: «Ενισχύουμε την ασφάλεια του Πούτιν λόγω επετείου της 9ης Μαΐου»
14:34
Αυστραλία: Δέσμευση του 20% της παραγωγής αερίου για εσωτερική χρήση
14:26
Έφτασε στην Αθήνα ο Τζέιμς Χέτφιλντ - Θερμή υποδοχή στον φρόντμαν των Metallica (vid)
14:25
Πάτρα: 35χρονος έδωσε στον ανήλικο γιο του όπλο να πυροβολήσει - Ανέβασε το βίντεο στα social (pic)
14:15