Νέα επίθεση Μασκ σε Κρίστοφερ Νόλαν για την «Οδύσσεια»: Προσβάλλει τους Έλληνες, ατιμάζει τον Όμηρο
Ο Elon Musk
(AP Photo/Jose Luis Magana)«Προσβάλλει τους Έλληνες, ατιμάζει τον Όμηρο» έγραψε ο Έλον Μασκ στο Χ, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Λουπίτα Νιόνγκο στο cast της ταινίας «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν.
Υπενθυμίζεται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει την Ωραία Ελένη, η οποία αποτέλεσε την αφορμή του Τρωικού Πολέμου, καθώς και την αδελφή της Κλυταιμνήστρα, τη γυναίκα που εκδικήθηκε με θάνατο τον σύζυγό της και αδελφό του Μενέλαου, Αγαμέμνονα.
Ο μεγιστάνας αρνείται να αποδεχθεί πως αυτός ο ρόλος δόθηκε από τον Κρίστοφερ Νόλαν σε μία μαύρη ηθοποιό ενώ ο ίδιος αμφισβήτησε και το ταλέντο της.
«Ο Κρίστοφερ Νόλαν ατιμάζει τον τάφο του Ομήρου. Ντροπιαστικό», έγραψε αρχικά ο Έλον Μασκ με αφορμή δημοσίευμα του Variety.
Λίγη ώρα μετά κατηγόρησε τον Νόλαν πως «προσβάλλει βάναυσα τους Έλληνες».
«Ντροπή του», πρόσθεσε.
Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει πως ο Κρίστοφερ Νόλαν επέλεξε την συγκεκριμένη ηθοποιό για να πάρει περισσότερα βραβεία.
Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης είχε επιτεθεί ξανά μέσω του Χ κατά του Νόλαν, πριν ακόμα επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Λουπίτα Νιόνγκο στην «Οδύσσεια»
«Έχασε την ακεραιότητά του», είχε γράψει τον Ιανουάριο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Οδύσσεια»: Διπλός ρόλος για τη Λουπίτα Νιόνγκο στο φιλόδοξο εγχείρημα του Κρίστοφερ Νόλαν
Νόλαν: Σαρωτικό το νέο τρέιλερ της «Οδύσσειας» με all-star cast
SPONSORED
Ανακαλούνται παξιμάδια κανέλας από τον ΕΦΕΤ λόγω ελλιπούς σήμανσης
15:04
Προφυλακιστεος ο 58χρονος που πυροβολησε με ουζι σε μπαρ της Καλλιθεας
15:03
Αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Adriatique στην Αθήνα
14:57
Προφυλακιστέος ο 43χρονος για τη δολοφονία του 54χρονου στη Θεσσαλονίκη
14:56