Τα νέα σχέδια της Πάρις Χίλτον για την Ίμπιζα
Η Πάρις Χίλτον μάλλον είναι έτοιμη να αφήσει το αποτύπωμά της στην Ίμπιζα, με τη δημιουργία ενός νέου ξενοδοχείου. Η πρωτοβουλία βρίσκεται ακόμα στα «σπάργανα» και η Πάρις βρίσκεται σε αναζήτηση ακινήτου.
Η επιχειρηματίας έχει αρχίσει τις επαφές της για να μπορέσει να αποκτήσει κάποιο κτίριο και να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο ή και ακόμα να αποκτήσει μία σειρά κτιρίων ώστε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Το κτίριο θα είναι φουτουριστικό και θα ονομάζεται Paris Boutique Hotel, σύμφωνα με δήλωση της εταιρίας στο El Periodico de Ibiza και στο Formentera.
Η δημιουργία του ξενοδοχείου στην Ίμπιζα έρχεται ως συνέχεια της ανακοίνωσης που έκανε πέρυσι η επιχειρηματίας για το άνοιγμα τριών ξενοδοχειακών μονάδων στο Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας.
Προς το παρόν η δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αλυσίδας έχει ανοίξει από πέρυσι δύο ξενοδοχεία στις Φιλιππίνες, ενώ διαχειρίζεται διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα, παραθαλάσσια κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια, ταυτόχρονα με την καριέρα που κάνει ως dj.
Ισπανία: Νέες διαδηλώσεις για τη στεγαστική κρίση
10:41
Νεκρός 26χρονος από το σφοδρό τροχαίο στην Κόρινθο - Πέντε τραυματίες
10:37
Γάζα: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από ισραηλινού βομβαρδισμού
10:30
Συναγερμός στη Λιθουανία λόγω drone: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βίλνιους-Σηκώθηκαν μαχητικά του ΝΑΤΟ
10:27