ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Kate Upton είναι μια πληθωρική, άεργη νοικοκυρά στο V Magazine

Η Kate Upton είναι μια πληθωρική, άεργη νοικοκυρά στο V Magazine

Λίγες εβδομάδες πριν η 23χρονη προκάλεσε στη βραδιά των Oscars φορώντας μια μαύρη τουαλέτα Victoria Beckham που εκθείαζε τις αναλογίες της. Σήμερα το περιοδικό V Magazine την αποτυπώνει στις σελίδες του επετειακού, 100ου τεύχους του σαν μια νοικοκυρά σε απόγνωση που ζει την ανία της σε κάποιο αστικό προάστιο της Αμερικής φορώντας κομμάτια ακριβά.

Φωτογραφημένη από τον Sebastian Faena, το μοντέλο και ηθοποιός που υπενθύμισε τη γυναίκα με καμπύλες στα πρότυπα της ομορφιάς, η Upton φοράει Giuseppe Zanotti, Moschino, Dior και Miu Miu σε ένα shooting που είναι και το δεύτερο για το περιοδικό μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη.

“Πως θα ήταν η ζωή σου εαν η κινηματογραφική σου καριέρα δεν είχε απογειωθεί;” ρωτήθηκε και η 23χρονη απάντησε φορώντας αβυσαλλέα ντεκολτέ με παρέα της τον τετράποδο φίλο της, Harley.

Η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας The Other Woman θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη σκηνοθετημένη από τον Τζέιμς Φράνκο στην επερχόμενη παραγωγή The Disaster Artist. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Ντέιβ Φράνκο, μικρότερος αδελφός του Τζέιμς αλλά και οι Zac Efron και Seth Rogan.

Η Kate Upton δεν είναι νοικοκυρά, είναι μια ευτυχισμένη σύντροφος του αθλητή Justin Verlander και είναι πολύ απασχολημένη καθώς υποδύεται για το V Magazine ακόμη μια φαντασίωση ντυμένη όπως καμία άλλη νοικοκυρά δεν θα μπορούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ