ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ταξιδεύοντας με το TikTok: Τα πιο δημοφιλη αξιοθέατα του κόσμου σύμφωνα με τους χρήστες του

Ταξιδεύοντας με το TikTok: Τα πιο δημοφιλη αξιοθέατα του κόσμου σύμφωνα με τους χρήστες του
ΑP Photo

Το TikTok πέρα απ' όλα τα άλλα, είναι ένας διαδικτυακός τόπος που προσφέρει ταξιδιωτικές συμβουλές.

Παρέχει πληροφορίες για το πώς να πετύχει κάποιος αναβάθμιση θέσης σε πτήση, φθηνά εισιτήρια ή να δει τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα του κόσμου. Οι TikTokers επηρεάζουν πλέον και τις ταξιδιωτικές τάσεις.

Ο ιστότοπος ταξιδιωτικών κρατήσεων Next Vacay ανέλυσε τα κορυφαία δημοφιλή ταξιδιωτικά αξιοθέατα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια διασταύρωσε τις αναφορές των δεδομένων με τις κριτικές του Tripadvisor για να καθορίσει άλλους παράγοντες, όπως τις καιρικές συνθήκες του προορισμού, τιμές και πολυκοσμία, για να βρει τελικά τα πιο περιζήτητα ταξιδιωτικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο.

Οι αναζητήσεις για τα «ταξιδιωτικά βίντεο στο TikTok» έχουν αυξηθεί κατά 350%, καθώς το 2022, οι millennials και οι ταξιδιώτες της Gen-Z στρέφονται στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για ταξιδιωτική έμπνευση, συμβουλές και έξυπνες λύσεις για ταξιδιωτικά θέματα, είπε εκπρόσωπος της Next Vacay στο Travel + Leisure.

«Είτε ψάχνετε για θαύματα της φύσης, τη θέα που κόβει την ανάσα ή την καλύτερη αρχιτεκτονική που έχει να προσφέρει η ανθρωπότητα, ο επόμενος ταξιδιωτικός σας προορισμός μπορεί απλώς να έρθει από το TikTok», εξήγησε.

Ας δούμε ποια είναι τα δέκα κορυφαία αξιοθέατα του κόσμου, σύμφωνα με τους χρήστες του TikTok και ίσως θελήσουμε να ακολουθήσουμε τα «βήματά» τους:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ